mrblar. sayın
By-CoD3rS
MERAK ETTİĞİM TEK ŞEY ŞU GARANTİ GÜVENLK FİRMASI PANAVİSE MARKA ÜRÜNLER SATIYOR VE BU ÜRÜNLER CENOVANIN ÜRÜNLERİ İLE AYNI.AYNI DURUM ŞÜKÜR GÜVENLİĞİN EXPOTECH MARKASINDA MEVCUT. TEK ÖORENMEK İSTEDİĞİM BU ÜRÜNLER GERCEKTE HANGİ MARKA. ETİKETCİ OLAN KİM KİM KİMİNNN MALINI KULLANIYOR.BUNU COK AMA COK MERAK EDİYORUM.BU KONUDA BİLGİSİ OLAN PAYLAŞIRSA COK SEVİNİRİM
Aslında bu sorularının tek ve basit bir cevabı var...
Perpada Bulunan birçok firma Genelde belli başlı distribütör firmalardan alırlar ürünü ve bu ürünler piyasaya Noname gelir Yani isimsiz ..Ve her firma kendi adını üzine yazdırır..
yada distribütör firmaya söyler çinden gelen ürünler o isimle gelir.. bu kadar basit
Burda aslında ürünün yanı sıra firmaların çalısma prensiplerine bakmak lazım..
Çıkan sorunlarda Bu kamera Kullanıcı Hatasından dolayı arızalanmış diyen firmalardan uzak durmak lazım Yerinde Duran bir kamera Çalısırken nasıl kullanıcı hatasına maruz kalmıs Olabılır
Spy nın Bir adaptörünü kullandım Fişe Takdım adaptörü duvara yanaştırım dedım Adaptör beni Çarptı
ve sonrasında Patladı neymiş Kullanıcı hatası Tabi hayatımızda İlk defa adaptor takıyoruz..
Ama Garantide.... Elimde 10 tane Adaptör vardı..Duvara silikon ile yapıstırmıstım Duvardan Söktüğümde arkasında hep duvar kalıntıları vardı.. Dedim ki abi bu adaptorler kamerada parazıt yapıyor bunu geri al xxxxxx markayı ver..Olur dedi ürünleri o şekilde geri aldı..Garanti benim babamın oğlu değil Sadece yasadıklarımdan örnek veriyorum..Ve başkası o Adaptorlerı o şekilde Almazdı
Garanti de mesela onlarca kamera vardır . Ama biz beğendiğimiz 1 kamerayı alırız birçok kayıt cihazı vardır ama biz 1 tanesini alırız 2 çesit adaptör vardır ama biz XXX markayı alırız ..Bnc yi bile seçerek alırız Aslında yapacağın işin performansını ve görsel güzelliğini bir usta belirler
Çünkü kamera öyle birşeydirki Herkez onun hakkında yorum yapabilir..Göreceli bir kavramdır herkez fikir beyan edebilir o yüzden kendi kaliteni kendin oluşturursun..Ayrıca ben Şükürden Şu ana Kadar bir İğne Almadım.. Favorim Dijital 2000