cenova güvenlik hakkında bilgisi olan varmı ?

karman28

Üye
arkadaşlar cenova güvenlik adlı siteye bayi başvurusunda bulundum ama hiç kamerasını v.s kullanmadım aramızda bılen yada kullanan arkadaşlar varmı..

kameraları hıkvısıon marka. avenır a eşdeğer bir marka.ahım şahım kalitesi yok.fakat makul ürünler bulabilirsn.balitech gibi çöplük değil.bazı ürünlerini kullanıyorum.

Bir firmayı kotulemek benım karakterımde yer almaz ama tavsıyem şudur;

Anasayfa - Garanti Güvenlik bu firma ile cenova karsı karsıya dukkan yerleskesı olarak bayılık ıcın basvur malına sahıp çıkar ve teknık destek konusunda fazlasıyla yardımcı olurlar

firmayı ara Okan beyle görüşücemde . (satış Temsılcısı ve benim en çok sevdığım abimdır) . Securytech Güvenlik Teknolojılerınden Hasandan aldım bilgilerinizi dersin .. yardımcı olur

mrblar. sayın By-CoD3rS
MERAK ETTİĞİM TEK ŞEY ŞU GARANTİ GÜVENLK FİRMASI PANAVİSE MARKA ÜRÜNLER SATIYOR VE BU ÜRÜNLER CENOVANIN ÜRÜNLERİ İLE AYNI.AYNI DURUM ŞÜKÜR GÜVENLİĞİN EXPOTECH MARKASINDA MEVCUT. TEK ÖORENMEK İSTEDİĞİM BU ÜRÜNLER GERCEKTE HANGİ MARKA. ETİKETCİ OLAN KİM KİM KİMİNNN MALINI KULLANIYOR.BUNU COK AMA COK MERAK EDİYORUM.BU KONUDA BİLGİSİ OLAN PAYLAŞIRSA COK SEVİNİRİM

Benim şahsi izlenim ve fikrim bu expotech olsun panavise olsun ve buna benzer marka ürünlerin gerçek sahibi bana cenova gibi geliyor

mrblar. sayın By-CoD3rS
MERAK ETTİĞİM TEK ŞEY ŞU GARANTİ GÜVENLK FİRMASI PANAVİSE MARKA ÜRÜNLER SATIYOR VE BU ÜRÜNLER CENOVANIN ÜRÜNLERİ İLE AYNI.AYNI DURUM ŞÜKÜR GÜVENLİĞİN EXPOTECH MARKASINDA MEVCUT. TEK ÖORENMEK İSTEDİĞİM BU ÜRÜNLER GERCEKTE HANGİ MARKA. ETİKETCİ OLAN KİM KİM KİMİNNN MALINI KULLANIYOR.BUNU COK AMA COK MERAK EDİYORUM.BU KONUDA BİLGİSİ OLAN PAYLAŞIRSA COK SEVİNİRİM

Aslında bu sorularının tek ve basit bir cevabı var...

Perpada Bulunan birçok firma Genelde belli başlı distribütör firmalardan alırlar ürünü ve bu ürünler piyasaya Noname gelir Yani isimsiz ..Ve her firma kendi adını üzine yazdırır..
yada distribütör firmaya söyler çinden gelen ürünler o isimle gelir.. bu kadar basit

Burda aslında ürünün yanı sıra firmaların çalısma prensiplerine bakmak lazım..
Çıkan sorunlarda Bu kamera Kullanıcı Hatasından dolayı arızalanmış diyen firmalardan uzak durmak lazım Yerinde Duran bir kamera Çalısırken nasıl kullanıcı hatasına maruz kalmıs Olabılır
Spy nın Bir adaptörünü kullandım Fişe Takdım adaptörü duvara yanaştırım dedım Adaptör beni Çarptı
ve sonrasında Patladı neymiş Kullanıcı hatası Tabi hayatımızda İlk defa adaptor takıyoruz..
Ama Garantide.... Elimde 10 tane Adaptör vardı..Duvara silikon ile yapıstırmıstım Duvardan Söktüğümde arkasında hep duvar kalıntıları vardı.. Dedim ki abi bu adaptorler kamerada parazıt yapıyor bunu geri al xxxxxx markayı ver..Olur dedi ürünleri o şekilde geri aldı..Garanti benim babamın oğlu değil Sadece yasadıklarımdan örnek veriyorum..Ve başkası o Adaptorlerı o şekilde Almazdı
Garanti de mesela onlarca kamera vardır . Ama biz beğendiğimiz 1 kamerayı alırız birçok kayıt cihazı vardır ama biz 1 tanesini alırız 2 çesit adaptör vardır ama biz XXX markayı alırız ..Bnc yi bile seçerek alırız Aslında yapacağın işin performansını ve görsel güzelliğini bir usta belirler

Çünkü kamera öyle birşeydirki Herkez onun hakkında yorum yapabilir..Göreceli bir kavramdır herkez fikir beyan edebilir o yüzden kendi kaliteni kendin oluşturursun..Ayrıca ben Şükürden Şu ana Kadar bir İğne Almadım.. Favorim Dijital 2000 :)

Son düzenleme:
Bir firmayı kotulemek benım karakterımde yer almaz ama tavsıyem şudur;

Anasayfa - Garanti Güvenlik bu firma ile cenova karsı karsıya dukkan yerleskesı olarak bayılık ıcın basvur malına sahıp çıkar ve teknık destek konusunda fazlasıyla yardımcı olurlar

firmayı ara Okan beyle görüşücemde . (satış Temsılcısı ve benim en çok sevdığım abimdır) . Securytech Güvenlik Teknolojılerınden Hasandan aldım bilgilerinizi dersin .. yardımcı olur

hasan abi teşekkür ederim bana gerçekten çok yardımcı oluyorsun:D

bir firmayı kötülemek bence acizlikten baska bir sey degil burda kötülenen firmaların hepsinin kendine göre menun yada yarı memnun bütçe uygunlugu derken elbetde hepsinin müsterileri mevcut ben kendi şahşime 6 senedir balitech ile çalışıyorum bir çok fabrika işyeri kurlulumu gerçekleştirdim geçen hafta bir sorun yaşadım şimdi bu şirket kötümü oluyor arkadaşlar birde ürünlere ve özelliklerine hele yazılımlarına bakın lütfen çin malı 85% aynı ürün sadece fason çalışması oldugu için dış yüzeyler farklı şimdi ferarinin içine vosvos motoru takınca yine ferari kalıyor demi yüzeysel :) iyi çalışmalar

Konu hortlayacak ama ileride birisi Google'dan aratip gelecek en iyisi ben bir yorum yapayım. Kesinlikle Cenova'yı öneririm. Şuan hemen yanımda babalar gibi çalışan 32 kanal DVR var sıkıntı yok. Fiyata gelince hepsinden daha iyi. IP ve analog sistemlerde tavsiye ederim. Ama Cenova'dan sakin wisetech marka alarm falan almayın. Kamera konusunda şüphesiz alın. Ayrıca Cenova'nin sağındaki sokundaki firmalar falan hepsi aynı orası Perpa orada uyanık olmazsan Tüplü televizyon ile harika görüntü veren kamerayı sana satarlar sen gider müşteriye kurarsin sonra monitorden bir bakarsın görüntü çamur. Kısaca Cenovayi öneriyorum.

Sent from my GT-I9300 using KontrolKalemi.Com Forumu mobile app

Forum istatistikleri

Konular
129,687
Kullanıcılar
452,390
Son üye
adem90913

Yeni konular

Geri