ben böyle bir elektronik kart tasarlıyorum arkadaşlar gsm modüllü ve interte database i olan güzel bişi bitmek üzere
sorularınız varsa yardımcı olayım
merhabalar bu mesajı gördüğüm gibi siteye hemen üye oldum. projeniz ne aşamada acaba çok merak ettim. ben Marmara üniversitesi Mekatronik mühendisliğinde okuyorum ve kendimi geliştirmem için her türlü yardıma açığımselam, benim bu tarz bir projem var, bir iki arkadaşla yapacağız, katılmak istersen mesaj atabilirsin..
elektronik(mikroişlemci) + yazılım (android bir cihaz kullanacağız + web tarafı olacak iletişime geçmek için) + mekanik (açıp kapatma işlemleri için) + maket ev (çok büyük olmasada mobilya okuyan öğrencilerle ortak bir ev yapacağız)
şuan araştırma aşamasındayız, homeplug sistem kurmayı düşünüyoruz.. Ayrıntılı bilgi edinince foruma fikir danışacağız zaten
merhabalar bu mesajı gördüğüm gibi siteye hemen üye oldum. projeniz ne aşamada acaba çok merak ettim. ben Marmara üniversitesi Mekatronik mühendisliğinde okuyorum ve kendimi geliştirmem için her türlü yardıma açığım