Circutor Marka Analizörler

herhalde yok anlamına geliyor...
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Çok eski ve izleme yazılımını kullanıyorsunuz sanırım. Eski versiyonları dahil scadada istenilen dizaynlar oluşturulabiliyor, yeni versiyonlarını takip edin lütfen işlerini kolaylaştıracak çok fazla eklentiler yapılmış durumdadır. Deluze versiyonlarda modbus haberleşen tüm cihazları Circutor scadaya kolaylıkla ekleyebilirsiniz. Ürünlerin detayları için lütfen bölge satış firmaları ile irtibata geçiniz. İstanbul ili ve çevresini kapsayan iller için lütfen benimle irtibata geçiniz *******
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
elinde türkçe kullanma kılavuzu olan var mı? sorosuna cevap olarak cd deki manuel kısmında bulunan pdf dosyasını word e çevirdikten sonra www.google.com adresinden çeviri programını kullanabilirsiniz.
 
dostum benim sorumlusu olduğum bina da circutor Scada sistemi var. her türlü rapor sayfasını kendim hazırlayabiliyorum. anlık takip sayfaları oluşturabiliyorum. ilk kurulumda devreye alma ile ilgili bizde sıkıntı yaşadık. ama problemlerin kaynağı hep son kullanıcıların standart dışı kablo kullanması veya yanlış bağlantılar yapılmasıydı. 3 yıldan fazladır kullanıyorum. güncel versiyonları kendim kuruyorum. yönetilebilir bir sistem kurmuşlar, gizlisi, saklısı, şifresi, administratoru yok. diğer markaları da kullanabilirsin ama her bir cihaz eklediğinde yada çıkardığında servis bedeli ödersin. circutor de kendin cihaz eklersin çıkarırsın. herşey kullanıcının elindedir.
Kullanıyoruz, devreye almak çok sıkıntılı. Cihazların haberleşmelerinde problem var, software hala tam anlamıyla oturmuş değil. Circutor temsilcisi ECT Mühendislik teknik servis konusunda bilgi ve personel konusunda yetersiz. Tek bir servis mühendisiyle heryere yetişmeye çalışıyor. Sonucunda yetişemiyor.
Aylarca uğraşmış biri olarak hiç bulaşma derim. Başka cihaz kullanmadığım için bildiğim halde öneri yapmayacağım.
İnternetten araştırırsan, açık kaynak kodlu scada kullanarak bu işi profesyonelce yapan sağlam referansları olan otomasyon firmaları bulabilirsin. ( circutorun power studio scada'sında hiçbir ilave rapor, sayfa tasarımı vs. yapamazsın. Program neyse o )
 
merhaba,
circutor power studio yu aktif olarak kullanmaya başladık ve alarm sesini değiştiremiyorum , serverada media player yüklenmiyor çözüm lütfen
 

Forum istatistikleri

Konular
128,847
Mesajlar
920,961
Kullanıcılar
450,950
Son üye
BERKEN

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst