Cnc Cam Kesim Masası tamir(YARDIM)

sanki ısıcam sinerji konfor istedik makine calışsın demek orjinal hali nasıl sa oyle çalışsın demek.makineye bak bakalım lamine cam için mi üretilmiş. ve cahillik "bilmediğini bilmemektir."
 
rocco216 adım burak çelebi bu kullanıcı adınıda niye aldım bilmiyorum
 
Adin onemi yok..tarzin duzgun olsun yeter....tanistigimiza memnun oldum.. ben cuneyt
 
yanlışmı konusuyorum. ama boyle şeylerden hoşlanmıyorum. insanları aşağılamanın anlamı ne yani .
 
Burak ben otomasyon işlerine bayılığıyorum.Hele hele makine biraz paslı tozlu olsa Tezmaksan da bor yağ yapışmış makinalarla uğraşırken ben mutlu oluyordum.Hele hele birde makineyi temizleyip çalıştırınc
 
@dj-genc ,
1. faz, motorları döndürme.(Gerekli herkes burada)
2. faz, elmas kafasını hareket edecek yöne döndürme.
(@KAZIMUGUR hocamız eski bi konuda folyo kesmeyle alakalı bişeyler paylaşmıştı hatırladığım. bıçak çevirme videoları filan. her koşulda icazeti al, tavsiyedir. )
3. faz, cam yükleme mekanizması. (hidrolik, pnomatik en kolay tarafı.)


Her işlemden sonra resim video vs. paylaşım yapıp, sonrakilere yol açman
 
Cuneyt bey memnun oldum tanistigimiza dediginiz gibi olabilir..ben sabirliyimdir. Siz...normalden daha cok sabir goatersigimi soylerler sizde durum nasil..
Dj burak olabiliyo fark etmeden yazilabiliyo..olur oyle...bakmican duymican.. cok var oyle herseyi bilirler.. ogret bize dersin.. en guzelidir. Yarara yoneltmek..
Windows abi Allah akil fikir versin.. ben ordakilerin anne babalarin nasil tipler.. tarzlari nasil...nasil insan yetistiriyorlar ne icerler ne yerler..gercekten merak ediyorum..olacak isler degil.. Allah akil fikir versin..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…