uumtakin1979
Üye
DRUG ağzından çıkanı kulağın duysun sözlerine dikkat et. Kim bedavaya yapıp satmanın peşinde bunu benle tartışacak ne yaşta nede düzeydesin . Beni forumdan tanıyanlar bilir.
Sen git bilmediğin bi işe 50-60 TL ver yaptır beni ırgalamaz.
Ben bu işi gerçekten yaptıranlara söylüyorum . 3-5 salak tornacının kucağına düşmesinler diye .
Ayrıca bu forumu iyice gez bakalım diğer leri hakkında neler yazmışım.
Birde Yazdıklarımı 2-3 kere bir oku ne demek istemiş bu adam diye. Hatta 4-5 kere oku bence. Ben mili olur olmaz fiyatlara işletmeyin tornacının işini iyi bilip bilmediğine dikkat edin diyorum sen bunu bile anlamıyorsun. Sen anlıyorsun ki biz tornacıları aşağılıyoruz.
Burdaki insanlara ucundan yardımımız olsun istiyoruz. bildiklerimizide öğrendiklerimizide tecrübelerimizide paylaşmaya çalışıyoruz. Sen ise bedava yapıp para ile satma peşindesin diyorsun ..
Yaşının tecrübesizliğinden kaynaklanıyor sanırsam. Yazıları İyi oku.
Sen git bilmediğin bi işe 50-60 TL ver yaptır beni ırgalamaz.
Ben bu işi gerçekten yaptıranlara söylüyorum . 3-5 salak tornacının kucağına düşmesinler diye .
Ayrıca bu forumu iyice gez bakalım diğer leri hakkında neler yazmışım.
Birde Yazdıklarımı 2-3 kere bir oku ne demek istemiş bu adam diye. Hatta 4-5 kere oku bence. Ben mili olur olmaz fiyatlara işletmeyin tornacının işini iyi bilip bilmediğine dikkat edin diyorum sen bunu bile anlamıyorsun. Sen anlıyorsun ki biz tornacıları aşağılıyoruz.
Burdaki insanlara ucundan yardımımız olsun istiyoruz. bildiklerimizide öğrendiklerimizide tecrübelerimizide paylaşmaya çalışıyoruz. Sen ise bedava yapıp para ile satma peşindesin diyorsun ..
Yaşının tecrübesizliğinden kaynaklanıyor sanırsam. Yazıları İyi oku.
Son düzenleme: