Kesilen PArçalar...
Ekli dosyayı görüntüle 15528
Toparlama ya devam...
Ekli dosyayı görüntüle 15524 Ekli dosyayı görüntüle 15525 Ekli dosyayı görüntüle 15526 Ekli dosyayı görüntüle 15527
Kesilen PArçalar...
Ekli dosyayı görüntüle 15528
Toparlama ya devam...
Ekli dosyayı görüntüle 15524 Ekli dosyayı görüntüle 15525 Ekli dosyayı görüntüle 15526 Ekli dosyayı görüntüle 15527
usta kolay gelsin bunu ne üzerine tasarlıyorsunuz.. birde projeniz hakkında biraz detay vermeniz mümkünmüdür..
Ahsap işlerinde kullanacağım. Şu an kullanmakta olduğum MDF CNC yi düzeltmek için tasarladım. Şu an kullandığım MDF CNC 40x50 işleme alanı var. Bu yeni hazırladığım CNC ile 50x100 cm işleyebilirim diye düşünüyorum. Malzemeleri şu an çalıştığım yerde Harbi CNC lerde kestik. 22 mm tekyüz Lam mdf kullandım.
Çalışma çok güzel ilerliyor elinize sağlık takipteyim.Vidalı milleri nasıl montajlayıp yataklayacağınızı çok merak ediyorum zira bende montajlama ve yataklama için çalışmaktayım.Gerçi yataklama için özel rulmanları var ama bunların tanesi 30$ motor tarafına monte edilenler, sonuna monte edilenler 15$ 3 adet vidalı mili yataklamak için(sadece millerin tutan rulmanlar) yaklaşık 300 tl tutunca insan düşünüyor alternatifini