mcsultan
Üye
Sanırım 2-3 kişi 2.2kw motor ve sürücü almayı düşünüyor. toplu alacakmış gibi firma ile pazarlık yapsak nasıl olur?
Bana uyar.
Sanırım 2-3 kişi 2.2kw motor ve sürücü almayı düşünüyor. toplu alacakmış gibi firma ile pazarlık yapsak nasıl olur?
Şahsen bildiğim Hertz satan sadece Çetinkaya (otomasyoncu.net) var. Eğer Ankara'daysan Ostim'deki yerlerine bir uğra. Değilsen telefonla ara ve indirim talep et. Eşek değillerse geri çevirmezler ama süper indirim de bekleme tabi. Yalnız indirimi kapınca hemen sipariş verme. Piyasayı araştırdıktan sonra neresi işine gelirse oradan sipariş et.Teşekkür ederim. Sanıyorum bende senin gibi çinden gelmesini bekleyemeden bir adet 6 mm. pens alırım
Tabi ürünler elime geçtikten sonra, yerlerine takıp ayarlarını yapana kadar 5 saat mi geçer 5 haftamı geçer bilemiyorum.
Bu arada motoru, sıkma somunu ve inverteri cncmarketim den almayı düşünüyorum. Farklı bir satıcı yada öneriniz varsa alabilirim.
Şahsen bildiğim Hertz satan sadece Çetinkaya (otomasyoncu.net) var. Eğer Ankara'daysan Ostim'deki yerlerine bir uğra. Değilsen telefonla ara ve indirim talep et. Eşek değillerse geri çevirmezler ama süper indirim de bekleme tabi. Yalnız indirimi kapınca hemen sipariş verme. Piyasayı araştırdıktan sonra neresi işine gelirse oradan sipariş et.