Tam olarak anlayamadım abi bu kısımlarıBöyle oyuncakları oynamak , cenecesi 1000-3000 TL olanlar için değil de , sadece spindle ye 15000 TL verebilenlere nasip olur
Motor kısmı hikayesinden.
O yüzden sağdan birerlekol..
Tam olarak anlayamadım abi bu kısımlarıBöyle oyuncakları oynamak , cenecesi 1000-3000 TL olanlar için değil de , sadece spindle ye 15000 TL verebilenlere nasip olur
Araba kullanmak, bi tek ferrari alabilenlere nasip olur seklinde olmus. Size katilmiyorum.Böyle oyuncakları oynamak , cenecesi 1000-3000 TL olanlar için değil de , sadece spindle ye 15000 TL verebilenlere nasip olur
Spindle demek rulman ( lar ) demektir !
Özellikle ön kısımdakiler.
Böyle oyuncakları oynamak , cenecesi 1000-3000 TL olanlar için değil de , sadece spindle ye 15000 TL verebilenlere nasip olur
okuduğunu anlayamama konusundan bir sıkıntı var sanırım. diğer mesajlarda da sıkıntı yaşamamıştık.
500tl lik motorda 15000tllik kalite mi arıyorsun. ne kadar ekmek o kadar köfte.
3000tl lik makina yapanlara yaptığın şu laf televizyonda çıkan zengin veledinin söylediği gibi " anlayamazsınız " gibi olmuş.
5000tlye şahin alıp bu niye ferrari gibi gitmiyor yada niye bir audi bmw kadar sağlam değil demek gibi bir şey.
okuyup anlayamadığın için büyük ve anlaşılır şekilde yazacam. " çin malı adİ 10 tane rulman olmasındansa 2 tane kaliteli olsun yeter aldığın mal 500tl sonuçta".
LÜTFEN DAHA FAZLA SAÇMA SAPAN YORUM YAPMA. HER MESAJINDA ANLAMSIZ BİR SATAŞMA VAR. AĞAÇ YAŞKEN EĞİLİR BU NEDENLE BU YAŞTA SİZDEN DAHA FAZLASINI BEKLEMEM
Kablolari takinca direk calismiyor maalesef. Invertor uzerinde motora gore ayar yapmak gerekiyor. Cahil oldugum icin dokunmadim. Biraz evel telefon destegi ile ayarlarini yaptirdilar bana. Bir kac sn calistirdimçok bir zorluğu yok kabloları bağla direk runa bas çalışsın cd de muhtemelen sürücüyü bilgisayardan ayarlamak için gerekli olan yazılım vardır. sürücünün haberleşme kablosunu muhtemelen vermedikleri için bir işe yaramaz