assassin26
Üye
İyi çalışmalar herkese. Ben elektronık konusunda acemiyim malesef kendi çapımda 70*70 bir cnc tezgahı yaptım. Step motorlar dahıl suan herşey monteli ama iş kontrol işine geldi ve ben çaresizim. İnternetten biraz araştırma yaptım ve şu kartı buldum tb6560 3 eksen cnc step motor sürücü driver GittiGidiyor.com'da #44715931 size bir kaç sorum olacak izin verirseniz;
1-) Araştırma yaparken akım sınırlayıcısı diye bir sey duydum ve satıcılar bu olmadan olmaz kontrol kartının yanında mutlaka buda olmalı dediler bu doğrumu? mesela ben bu kartı aldım güç kaynagını ve motorları bu karta bağlayıp direk çalıstıramazmıyım?
2-)Eğer olmaz dersenız bu kartın yannda ne almam gerekır başka?
3-)Ve benim leptopumda paralel port yok ve usb kontrol kartları çok pahalı bu durumu nasıl çozeriz?
şimdiden tekkurler iyi çalısmalar
1-) Araştırma yaparken akım sınırlayıcısı diye bir sey duydum ve satıcılar bu olmadan olmaz kontrol kartının yanında mutlaka buda olmalı dediler bu doğrumu? mesela ben bu kartı aldım güç kaynagını ve motorları bu karta bağlayıp direk çalıstıramazmıyım?
2-)Eğer olmaz dersenız bu kartın yannda ne almam gerekır başka?
3-)Ve benim leptopumda paralel port yok ve usb kontrol kartları çok pahalı bu durumu nasıl çozeriz?
şimdiden tekkurler iyi çalısmalar