zaten kurduğum sürüm 3.5.17.10 ama hata veriyor yineCodesys 3.5.17 ve üstünde çıkabilen bir problemmiş. Bu linkte çözümünü yazmış, solution 3.. Olmazsa bence festo nun sitesinden daha önceki bir sürümü kurabilirsin 3.5.10 mesela..
https://faq.codesys.com/plugins/servlet/mobile?contentId=105152517#content/view/105152517
3.5,17.10 demedim ki ben 3.5.10.x demiştimzaten kurduğum sürüm 3.5.17.10 ama hata veriyor yine
çalışır gözüküyor da, tavTia portal öğren daha yaygın Siemensfactory io ile çalışırmı bu dediğiniz program
Delta.. evet kesinlikle, piyasa da çok kullanılıyor Siemens e göre çok daha uygun fiyat olarak. Ama Codesys i neden öğrenmek lazım ? Delta ve Siemens yetmez mi ?Tia portalda belki 100 tane projem vaedır uzın zamandır kullanıtorum faka xodesys ve deltada öğrenmem lazım
ne kadar öğrenirsem kar hocam haziranda eem den mezun oluyorum inş CV güzel olsun diye ve ben otomasyoncu olmayı kafaya koydum diye malum iş bulmak zorlarştıçalışır gözüküyor da, tavTia portal öğren daha yaygın Siemens
Delta.. evet kesinlikle, piyasa da çok kullanılıyor Siemens e göre çok daha uygun fiyat olarak. Ama Codesys i neden öğrenmek lazım ? Delta ve Siemens yetmez mi ?