Cofaso 6,1 ( E - Plan 6,1 ) >Türkçe & Sorunlar Buraya !!!

e-plan yani cofaso nun herkese bir şekilde hayatının biryerinde faydası olur mutlaka öğrenin arkadaşlar. . linktede bir sorun yok konunun basında bazı arkadaslar sorun var demişler fakat çok basit şekilde yükleyebildim. .
 
Mekatronik okuyan arkadaşım PLC ye ilgi duyuyorsan bütün markaları boşver git siemens öğren. . mutlaka öğren S-7 200 300 1200 ne olursa olsun öğren dostum. . ama önce okulunu bitir =)
 
arkadaşlar özellikle cofaso destekten rica ediyorum bana eğitim videolarının tamamına ulaşabilmem için link verilebilir mi acaba forum üzerinden ulaşmam sağlanırsa sevinirim. . Ben sorunsuz olarak programı kurdum fakat eğitim videolarına ihtiyacım var ve yükleme yaptığım sitedeki mevcut linkler rar olarak kaydediliyo pc ye fakat açılmıyorç. . bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim. .
 
Merhaba CAPTAN,

.. neyi kasdettiğinizi anlamadım ..

Yani C:\dizin\altdizin gibi alt alta açılmış dizinlerden bahsediyorum. Dosyayı içine kaydettiğin dizinlerin herhangi biri türkçe karakter içermemeli.

Yanlış örnek veriyorum dikkate et: c:\yanlış örnek\alt örnek.

Yukarıda ki örnekte ı, ş, ö harfleri kullanıldı, bu yanlış. Burda ı yerine i, ş yerine s, ö yerinde o kullanmalısın.

Selamlar
 
Merhaba karainci,

.. pc ye fakat açılmıyor ..

Az önce videoları indirdim, açılıyor ve çalışıyor. Fakat yeni yüklenmiş herhalde, tekrar dene.

Selamlar
 
Merhaba yerlii , yardımın için teşekkür ederim . . yeni mi yüklendi bilemiyorum ama şuanda bende yükleyip çalıştırabildim. . Daha önce google chrome üzerinden ziplenmiş dosyaları indiriyordum açılmıyordu bu defa hem winrar ı kaldırdım pcden hemde exploler üzerinden yükleme yaptığımda yükleme tamamlandığında videoları ayıkladığımda çalıştılar. . yükleme de sorun yaşayan diğer arkadaşların da bu tür problemleri varsa winrar ya da google chroum sebebiyle olabilir. . Tekrar teşekkür ederim. . Selamlar bizden . .
 
Merhaba egypt,



C: sürücüsü içinde Temp dizini var mı kontrol et, yoksa oluştur, problem çözülecektir.

Gerçekten Mısır'dan mı yazıyorsun?

Selamlar
evet 10 yildir buradayim

halen siyah cikti alamiyorum 6.1 de bole bir sorunum yoktu
export ediyorum ama yine renkli oluyor yesil ve sari bazli
net bir cevap lutfen
 
Merhaba egypt,

export etmiyeceksin, proje ismini solda seçtikten sonra normal yazıcı ikonunu tıklıyacaksın. Fakat C:\Temp sürücüsünde var mı kontrol et.

Ayrıca Ana menüden + Proje + Proje export + Dosya tipi: *.PDF buradan eksport edersen siyah beyaz çıkar.

Olmazsa Mert Bilgi İşlem'i ara.

Selamlar
 
herkese iyi çalışmalar.daha önce cofaso 6.1 i kullandım.sık sık proje çizmiyorum yeniden kullanmak istedim bilgisayarım değiştiğinden yeniden yükleme yapmak istedim,yaptımda ama projeyle uğraştım kapattım tekrar açarken lisans zaman aşımı veya hatası diye bi uyarı verdi.forumu inceledim lisansa gerek yok gibi yorumlar var.yani yeniden kullanmak için ne yapmalıyım lisans durumu ile ilgili bilmediğimiz bişeymi var acaba.gerçi son yüklediğim cofaso 6.2 idi yoksa sadece 6.1 mi ücretsiz olan...?
 
Merhaba egypt,

export etmiyeceksin, proje ismini solda seçtikten sonra normal yazıcı ikonunu tıklıyacaksın. Fakat C:\Temp sürücüsünde var mı kontrol et.

Ayrıca Ana menüden + Proje + Proje export + Dosya tipi: *.PDF buradan eksport edersen siyah beyaz çıkar.

Olmazsa Mert Bilgi İşlem'i ara.

Selamlar

ana menuden yapinca oldu
c dizini icinde temp yok nasil olusturabilirim
yardim icin tesekkurler
 

Forum istatistikleri

Konular
128,769
Mesajlar
920,331
Kullanıcılar
450,841
Son üye
Mechatronicsw

Yeni konular

Geri
Üst