lisans zaman aşımı veya hatası nasıl düzeltilir?
ıp adresımı yazdım olmadı, pc adımı yazdım olmadı trafık ısıgı sureklı kırmızı yanıyor yardım lutfen
Merhabalar,
Bilgisayarımda cofaso programı yüklü ve bilgisayarıma format atmam gerekiyor,
format attıktan ve tekrar cofaso yu kurduktan sonra yaptığım çizimlerin tekrar
cofaso da açılması için format atmadan önce ne yapmam gerekir,
yardımcı olabilirmisiniz.
C:\Program Files\cofaso 6.2\mysql\bin uzantılı klasöre gir öncelikle. Sonra winmysqladmin iconuna tıkla sağ tarafta trafik lambası kırmızı yanıyorsa lamba iconunun üzerinde sağ tıkla start ver. Halen problem yaşıyorsan yazılımının data klasörünü yedekle sil baştan kurmayı dene...
Trafik ikonuna sağ tıkladığın zaman Win NT sekmesinde "Start the service" görüceksin eğer onu göremiyorsan yada stop the service yazıyorsa Mysgl'in senin başka bir programının msygl ile çakışma yapıyordur. Sen çizimlerin varsa data klasörünü yedekle ondan sonra programı sil yeniden kurmayı dene daha olmadı Mert Bilgi İşlemi arayarak teknik destek alabilirsin...kardesım sag tıkladıgımda star cıkmıyor
Trafik ikonuna sağ tıkladığın zaman Win NT sekmesinde "Start the service" görüceksin eğer onu göremiyorsan yada stop the service yazıyorsa Mysgl'in senin başka bir programının msygl ile çakışma yapıyordur. Sen çizimlerin varsa data klasörünü yedekle ondan sonra programı sil yeniden kurmayı dene daha olmadı Mert Bilgi İşlemi arayarak teknik destek alabilirsin...