Cofaso hakkında acil yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sayın ertuğrul1905

bu konunun burda tartışılma nedeni sayın life 2834 adlı üyenin yazdığı mesajdan dolayıdır. sadece buraya değil bunun haricinde alakasız bir çok konuya aynı sıkıntısını belirten mesaj yazmış ve ben diğerlerini silip burda olan mesajını bıraktım. çünkü yazdığı mesaja en uygun konu burasıydı.

sayın life 2834

daha öncede dediğimiz gibi forum kuralları ve forumda konu kilitlemeleri daha önce yaşanan sıkıntılardan dolayı yapılmaktadır. bu sorununuz ile ilgili alakasız konulara mesaj yazmak yerine öneri görüş ve şikayetler bölümüne tek bir konu açmanız yeterli olacaktı. murat'ın yazdığı mesaja göre emek harcayıp projeyi çizip, göndermişsiniz değerlendirmeye alınmasa da yarışmaya katılmış sayılıyorsunuz. diğer katılan üyelere verilen hediye size de verilecektir. yaşanan aksaklıktan dolayı özür diler iyi çalışmalar dileriz.

bilgilerinize, saygılar...

Sayın volcanoos

Duyarlılığınız için teşekkür ederim.

Önemli olan ödül değil sadece gönderdiğim halde ulaşmadı demek yada ulaştı ise böyle bir yarışmada bunu gözden kaçırmak.

Bu foruma yakışmayan bir şey.

Saygılarımla.

Sayın volcanoos

Önemli olan ödül değil sadece gönderdiğim halde ulaşmadı demek yada ulaştı ise böyle bir yarışmada bunu gözden kaçırmak.

Saygılarımla.

Şunuda unutmamak gerekki yolladığınız mail de ekli dosyanın bize ulaşmaması yada ulaşaması bizimle ilgi bir problem olduğunu düşünmüyorum. Yarışmaya katılan diğer üyelerimizin dosyalarının gelmesi ve sizin dosyalarınızın bize ulaşmaması, sizden kaynaklı bir sorundan dolayıda olabileceği durumunuda değerlendirmeniz gerekir diye düşünüyorum.

Sayın volcanoos

Saygılarımla.

Sayın life_2834

Diğer arkadaşlarıma projenizin ulaşmaması normal çünkü maili sadece bana attınız. Bana atmış olduğunuz mail söylediğiniz saatte bana ulaşmış fakat ben işlerimden dolayı saat 12'den sonra eve geldiğim için mailinizi yarışma tamamlandıktan sonra görmüş oldum. Kaldı ki ben daha önce mailinizi görmüş olsam bile yarışma konusuna eklemeniz gerektiğini söyleyecektim. Yarışma bittikten ve konu kilitlendikten sonra konuya isteseniz bile dosyanızı ekleyemeyecektiniz. Malesef ki bu yarışmaya böyle bir sorundan dolayı katılamadınız ancak diğer yarışmalarda katılımınızı bekliyorum.

Bir daha da herhangi bir sıkıntınız olduğunda sadece soru görüş ve şikayetler bölümünde tartışmaya açın aksi taktirde forum kuralları gereği ceza alacaksınız.

Son düzenleme:
Şunuda unutmamak gerekki yolladığınız mail de ekli dosyanın bize ulaşmaması yada ulaşaması bizimle ilgi bir problem olduğunu düşünmüyorum. Yarışmaya katılan diğer üyelerimizin dosyalarının gelmesi ve sizin dosyalarınızın bize ulaşmaması, sizden kaynaklı bir sorundan dolayıda olabileceği durumunuda değerlendirmeniz gerekir diye düşünüyorum.

Sayın Tossun2008

Bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum.
Fakat şunu bilmenizi isterimki yetkiliye mail olarak ulaşmıştır bunun kendisi teyit etmiştir.Bu yüzden savunmaya geçmek yerine benim mailimin yetkiliye ulaşıp ulaşmadığını sorgulayıp cevap yazsaydınız daha iyi olurdu.

Saygılarımla.

konu ile ilgili herkes söz hakkını kullandığı için konu kiltilenmiştir.

sayın ertuğrul1905
bu durumun sizin açtığınız konuda tartışılmasını biz de istemezdik. sorununuza çözüm bulamadıysanız ayrı bir başlık açabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
130,240
Kullanıcılar
453,457
Son üye
kemli

Yeni konular

Geri