Control Techniques iletişim kablosu nasıl yapılır

mstblt2

Üye
Katılım
18 Ağu 2011
Mesajlar
14
Puanları
1
Arkadaşlar Merhaba;
Control techniques commander sk sürücülerde PC ile iletişimi sağlayabilmek için 8 pinli RJ45 soketli bir giriş var. Firma RS485 ile bu jaka girecek adaptorler yapmış, araştırdım fakat bu adaptörü kendim nasıl yaparım sorusuna cevap bulamadım. Sizlerin bilgisi varsa yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
İyi çalışmalar.
Mesut

(Not:mesaj sayımı 1 görüp yeni üyte sanmayın:), eski kullanıcı adım eski şirketimdeki PC de kayıtlıydı, yeni iş değiştirdiğim için mecbur yeni üyelik açtım :) )
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Merhaba,

Cihaz üzerinde bulunan port modbusrtu , 485-232 converter kullanman gerekir.Ancak onlarda ne kadar sağlıklı sonuç verir tartışılır.Kabloyu firmadan almanı tavsiye ederim.
 
Bilgisayarcılarda hazır satılan veya özel yaptırılan kablolar var. Ben bilgisayarın USB girişine bağlamak için yaptırmıştım bi tane çalışıyordu. Piyasadan bulup deneme şansınız varsa deneyin çalışacaktır.
 
Moxa uport 11010 tavsiye ederim(Sakın yüksek hızlı kartlarlada haberleşir diye beklentiniz olmasın(misal: motion kontrol kartı - PVM generator kartları vs))
 
ben aynı kabloyu yapmaya çalıştım fakat orijinali gibi sonuç vermedi mecburen kadıköy control teknik'ten bir tane satın aldım fiyat 300 tl civarı
 
redplayer arkadaşımın dediği gibi yapma kablolar orjinal gibi iyi olmuyor.Bende de var parametre alıp göndermede sorun yok fakat online parametre değiştirirken sorun çıkarıyor.Yapma kablolar online konumda sıkıntı veriyor.
 
en guzeli paradan kaçmayıp orjınalini almak. parası olmayanda yapmasın :)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,769
Mesajlar
920,331
Kullanıcılar
450,841
Son üye
Mechatronicsw

Yeni konular

Geri
Üst