Digital Telsiz mi ? Analog Telsiz mi?

bu mu? o amca...
1731605546735.png

nerde buldun 32 doları? amazonda var vergilerle 70 filan ve TR gönderimi yok
1731605621329.png

@paskomya usta evet bu ama bu ilk çıkan seri. İkinci parti yeni üretimlerde TID olarak etiket var. Motto daki ürün TID yani yeni seri. Ama eski resim koymuşlar.
11.jpg

Son düzenleme:
@paskomya usta ben motto dan aldım. Bu el telsizine PMR kanallarıda yükleniyor. yani 446.006250 den başlayan lisanssız kullanılabilen frekanslar. Ayrıca FM radyo , el feneri, mavi diş (bluetooth) modülüde eklemişler. Acil durumda herkesin elinin altında olması lazım.

Ülen bu nasıl iştir bee... Bunlar sülalece fıttırık yaaaf :p
''Kemal Sunal Şark bülbülü''
Benim zamanımda bir telsiz mağaza satış fiyatı 1000$ seviyesinde idi. Resimdeki ICOM'u 600$ a ikinci elden satın almıştım. Cihaza CTSS ve DTMF modülü eklemek istemiştim ama 100$ idi.
Şimdilerde 100$ a iki tene telsiz alıyorlar. Hemi de bir sürü ıvır zıvır özellikleri dahi var.

Ülen bu nasıl iştir bee... Bunlar sülalece fıttırık yaaaf :p
''Kemal Sunal Şark bülbülü''
Benim zamanımda bir telsiz mağaza satış fiyatı 1000$ seviyesinde idi. Resimdeki ICOM'u 600$ a ikinci elden satın almıştım. Cihaza CTSS ve DTMF modülü eklemek istemiştim ama 100$ idi.
Şimdilerde 100$ a iki tene telsiz alıyorlar. Hemi de bir sürü ıvır zıvır özellikleri dahi var.
yeni mi fark ettin? cep telefonu ilk çıktığı zaman böyle ötv filan yoktu ama fiyatı ne kadardı ben hatırlamıyorum. bilen yazsın.

Forum istatistikleri

Konular
129,771
Kullanıcılar
452,530
Son üye
Trafocu2552

Yeni konular

Geri