Control Teqniques sürücüyü Autotune yapma

Merhaba arkadaşlar
Control teqniques marka sp 4401 serisi 30 kw sürücüyü yük üzerinde iken autotune yapmak istiyorum ama autotune yaparken tune7 hatası veriyor hatayı takip ettikten sonra herşeyi yine doğru yaptığıma inanıyorum ama yine aynı hatayı veriyor bilgisi olanlardan yardım bekliyorum

arkadaşım tune7 hatası emerson sp manueline bakarsan orada 13 diagnostics bölümünde (motor number of poles set is correctly.)
yani motor kutup sayısı doğru girilmişmi.
hataya ilişkin kontrol etmen gerekenleri yine aynı bölümde söylüyor benim tavsiyem onları kontrol etmen
17- check lines per revolution for feedback device (sistemde encoder vb gibi feedback geribesleme varmı varsa bunun doğru gelip gelmediğinin kontrolü
check the number of poles in pr 5.11 is set correctly (kontrol et parametre 5.11 içindeki değer motor kutup sayısını)

ha birde motor mili yüke bağlı iken autotuning yapılabilirmi onu bilmiyorum.

tune 7 encoder faz hatasıdır yani encoderin varsa auto yaperken encoderden düzgün bilgi alamadığından arızaya geçiyor encoder kablosunda soğuk lehim olmalı muhdamelen ondan arızaya geçiyor kolay gelsin

motor kutup sayısı doğru girilmiş daha önceden dediğiniz gibi o hataları takip ederek bir şeyler yapmya çalıştım ama tune7 hatasındaki verilerle ilgili bir hata gözükmüyor sistemde

Servo motorun arkasındaki enkoder den bahsediyorsun heralde egnim kablo encoder e soket ile girildi panoda da klemens ile sürücüye taşıdık

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
130,172
Kullanıcılar
453,302
Son üye
Habib elektrik

Yeni konular

Geri