Yani ben korkunun insan tabiatında olmayan türetilmiş bir psikolojik kaygı olduğunu sanmıyorum .
Kontrol kalemi bütün elektrikçilere mal olmuş bir sosyal ortamdır. Bir kişi ya da gruba ait değildir artik . Ben kaç kere kapıdan kovuldum kaç kere pencereden girdim sayısını bilmiyorum . Burası bizim çöplüğümüz .Ne güzel
Herkes bir şeyler yazmış çok sevindim yani.
Bende diyordum gideyim kontrol kaleminde bir yazı yazayım diye
Ancak Konu hakkında konuşmamız yasakpaniğe yol açacak yazılar yazılmasını da doğru bulmuyorum.
Ama ben yazarsam olay olur
Temelli kanaldan beni silerler
Bir aylık yasaklama kararınız beni derinden mutlu etmiştir sayın yöneticiler
Artık yazmama kararı da aldım.
Ya yazsam mı acaba ?
Yok yok hiç gerek yoktur
Canan Karatay çok kızacak çok.Bir sosyal test yapalım, bakalım ne sonuç çıkacak. Bugün bim den 15 tane makarna aldım . Ne dersiniz bu konu hakkında? Egoistin önde gideni miyim?Ekli dosyayı görüntüle 62217
Yok üstadım. Hayırlı bir iş icin aldım. Stoklamak gibi derdim yok .Canan Karatay çok kızacak çok.
Bugün iki kere markete ve fırına gitmek icin çıktım evden . Tabi suratım da maskeyle . Millet bir rahat bir rahat . Olayın ciddiyetinden bir haber herkez sanki . Bence gerçek hasta ve ölüm rakamları saklanıyorsa derhal açıklansın. Milletin tirsmasi lazım hemde hemen.arkadaşlar günde ortama 150 kamyonun girip çıktığı bir fabrikada çalışıyorum
şöförlere yemekhaneyi kapattık girişte kantar görevlisi fabrikaya gelen söförlerin ateşini ölçüyor ve eline bir broşür veriyor ayrıca personelin kamyoncuların girdiği lavabolara girmesi yasak
fabrikamız tozlu ortam normal zamanda tanesini 3,5tl aldığımız maskeyi 15tl pazarlıkla zor indirmiş satın alma sorumlumuz, herkes ekstra özen gösteriyor ama ne kadar devam eder bilmiyorum eve 10 paket makarna ,2 çuval un alanda var "kıtlıkdamıyız abi abartmayın" diyip ihtiyaçı kadar alanda
küçük bir şehirde olduğumuzdan öğrenci gittiği anda sessizleşiyor ve sakinliyor
ev işi hepten sıkıntılı eve girince elbiseler direk makinaya , ihtiyarların yanına bile gidip hal hatır sormaktan çekiniyor insan
zamanla durumun ne olacağını ve nasıl yol izleyeceğimizi göreceyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?