umitt07
Üye
Ustam takip deneycm simdi ama 2 tane gri kablo da var motora giden semada goremedim.dedgnz gbi yapayimi son kez incelermsnz
Ustam takip deneycm simdi ama 2 tane gri kablo da var motora giden semada goremedim.dedgnz gbi yapayimi son kez incelermsnz
senden allah razi olsun gerckten 2 gundur yardim ettin bana. Yalniz bu griler direk motora gidior kapasitore hic ugramiolarGiri motordan gelip capasitore capasitorden kartA
Yalniz ben bu sekillerden anlamiyorum mevcut semama bakip burdan su kablolara elektrk ver dieblrmsnz fan hizi onemli degil.bu sema suan ic unitedeki takili halinden cikardmbu tipte deneme yap veya aşağıdaki gibi kademeli anahtarla hız artırırsın
kartsız kontrol şeması
2 tane gri kablo var 2 side direk motora gidiorMotorun kablo larin arasin bitane gri yokmu
Devri onemli degil 220 I hangisine verecgm oyla kafama gore nasil deneyeyim.forumda bi cok kiso yalnis verisenz motoru yakarsinz diorYapacak bir şey yok ucundan başla öğren, uçlardan ölçü alıp sargı tespiti yapmalısın, buna göre,
H -yüksek devir
M -orta
L - düşük tespit eder nötrle ve kond (1. şemadaki grimsi kutu kond) birleştirir çalıştırırsın.