Daha basit bir dil kullanılamaz mı?

elkgazi

Paylaşımcı üye
Arkadaşlar bazı üyeler konulara cevap verirken o kadar ağır bir dil kullanıyor ki (belki de bana ağır geliyor olabilir) yazılanları anlayabilmek için tekrar tekrar okumak zorunda kalıyorum. Benimle aynı sorunu yaşan var mı? Yoksa bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum? Ne dersiniz yoksa herkes tek seferde anlıyor da ben mi okuduğumu anlamakta sorun yaşıyorum:) ?
Üyelerden istirhamım anlatmak istediklerini aralara sık sık parantezler açmadan basit bir dille anlatmaları. Tamam konuyu anlatabilmek için birçok teknik terim kullanılmak zorunda kalınabilir onlar istisna...
Asıl senin yazdıklarını anlamakta zorlanıyoruz diyenler varsa belirtsin lütfen...Ben alınmam elimden geldiğince düzeltmeye çalışırım.

@elkgazi senden bir sorun olduğunu sanmiyorum.
Forum kullanan arkdaşlarin soru sorma tarzi veya sorunlari ile ilgili alanda yeni olmalari, malzeme adlarini bilmemeleri gibi daha bir çok faktör göz önünde bulundursak bence normal diyorum.
Dün sorulan bir soru : Kompozisyon u nasıl öğrenebilirim. .
Bence bu soruya en tatli cevap SN. @YaşlıUzman abimiz verdi.
Adam kompozisyonu soruyor Türkçenin konusu :) Kompanzasyonu soruyorsan adını doğru yazmayı öğrenerek başlayabilirsin :)
Bazi konulari bende anlamakda zorluk çekiyorum ama galiba örnek alarak en tatli dilde anlatmak uygun diyorum :D

@elkgazi senden bir sorun olduğunu sanmiyorum.
Forum kullanan arkdaşlarin soru sorma tarzi veya sorunlari ile ilgili alanda yeni olmalari, malzeme adlarini bilmemeleri gibi daha bir çok faktör göz önünde bulundursak bence normal diyorum.
Dün sorulan bir soru : Kompozisyon u nasıl öğrenebilirim. .
Bence bu soruya en tatli cevap SN. @YaşlıUzman abimiz verdi.

Bazi konulari bende anlamakda zorluk çekiyorum ama galiba örnek alarak en tatli dilde anlatmak uygun diyorum :D
Benim sorunum senden biraz farklı ben yeni üyeleri değilde eskileri anlamakta zorlanıyorum :D

Gevelemeye gerek yok çocuğun adını koyun p*c kalacak yoksa :)

Benim sorunum senden biraz farklı ben yeni üyeleri değilde eskileri anlamakta zorlanıyorum :D
Bir öğretmenin derdini ancak bir öğretmen bir komutanin derdini ancak bir komutan anlar. Her seferinde ayni sorulan sorular ve verilecek cevap hemen hemen ayni olmasi biraz insanin değişik açilarda konuşmasini veya yazmasina sebeb olabilir diye düşünüyorum.
O dediğin konuda banada oluyor ama inanıyorum ki bu forumda ard niyet taşiyacak kötü karekter ( Gargemel ) tipi insanlar olduğunu sanmiyorum.
Bu zamana kadar eski toprak olan insanlari kim anlayabildi ki :D

Gevelemeye gerek yok çocuğun adını koyun p*c kalacak yoksa :)
Ad koymak olmaz ad koyarsak ortalık karışır:) ama seni anlıyorum Uzmanım senden yana bir sıkıntım yok:). Üzerine alınmak isteyen varsa alınsın öz eleştirisini yapsın diye açtım bu konuyu.

Forumun birde osmanlıcasını yapsalar daha iyi olmaz mı :) eskiler epey bi rahatlar :)

Forum istatistikleri

Konular
129,838
Kullanıcılar
452,673
Son üye
loran laran

Yeni konular

Geri