Daire içi 380V priz hattı?

daire tali panosuna kadar olan kısım zaten her zaman 3 faz çekilir zaten,, 4x6/6 gibi kablolarla. Ancak burda istenilen daire içerisi, prizler 380V 2 faz,, aydınlatmalar yine normal tek faz olur sanırım.

5x2.5 kablo deil de 4x2.5 kullanılması gerekmez mi,, çünkü 2 faz 1 nötr 1 topraklama ..

dairede 2 fazla çalışan cihazlar içinmi pirizleri 2 fazla beslemek istiyosunuz ?

benim bildigim iki faz arası 380V oldugu için 2 fazla beslemek yeterli gelmez mi?

benim bildigim iki faz arası 380V oldugu için 2 fazla beslemek yeterli gelmez mi?

2 faz 380volt ama bu yeterli değil Projeyi uygulamak esastır.Kaynak makinaları dışında çoğu alıcı 3 faz kullanır Yani sadece 380 değil 3 faz

Cihaz 3 fazlı ise büyük ihtimalle güç R-S, S-T, R-T arasına orantılı olarak dağıtılmıştır.Bu nedenle 3 fazıda cihaza götürmeniz gerekir.

3 FAZ için ya 3 faz gidecek ve yanında toprak, nötr de olmalı. aynı asansör tesisatına giden 3 faz gibi yapılmalı.

Forum istatistikleri

Konular
129,827
Kullanıcılar
452,650
Son üye
HiAxiSeytan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri