Dogan hocam hosgeldin)Sn. @YaşlıUzman'ın öğrenci kardeşimize bu sınıf seviyesine göre bu sorular düşük seviyededir demesi doğrudur. Ondan daha doğru olan bir bir şey daha var. O da öğrenci kardeşimizin kişilerin meslekleriyle çok fazla alakası olmayan derslere ağırlık verilip asıl işlerinin geri planda atılması siteminde bulunmasıdır. Bu kadar hevesli bir kardeşimiz bu durumdaysa varın gerisini siz düşünün.
Zaten 10 yıldır eğitim sisteminin içindeyim saçma sapan şeylerle vakit kaybediyoruz. Hangi bölümü okuyorsun hangi sınavlara tabi tutuluyorsun? Ülkemizin at gözlüklerini atıp gerçekleri görüp adım atması hep umudumdur.
Eyvallah ustam benim. Sizleri özlemişim. İlgin için teşekkür ederim Saygıdeğer Ustam.Dogan hocam hosgeldin)
Hosgeldiniz tekrar aramiza.yillik izin arasiydi sanirim.)Eyvallah ustam benim. Sizleri özlemişim. İlgin için teşekkür ederim Saygıdeğer Ustam.
Yok be ustam. 2. bebeğimiz oldu. İşler biraz yoğun. Hanımla papaz oluyoruz. Çok fazla net başında kalamıyorum. Eşime yardımcı olmazsam ev işleri dönmüyor. Hayat müşterektir.Hosgeldiniz tekrar aramiza.yillik izin arasiydi sanirim.)
eğitim sistemi bu kadar güzel işteMühendislik 3 için çok düşük seviye sorular bunlar ama