KadirKaygusuz
Üye
Merhabalar Elimde delta dvp eh2 bir plc cihaz var bu cihazla delta vfd-m ve abb acs550 iki sürücüyüye frekans ve dur kalk komutları vereceğim. Delta dvp de bir ekran haberleşmesi rs232 ve birde rs485 portu var.Yani tek port ile vfd-m e sinyal gönderebilirim sıkıntı yok ama 3. bir haberleşme girişi olmadığı için abb sürücüyü plc ye bağlayamıyorum.
1.Bu konuda nasıl bir yol izleyebilirim?
2.Bir sürücü ile diğerini kontrol edebilirmiyim?
3.Yada rs485 i seri bağlantılı kurmam daha mı iyi olur? Eğer evet ise bunu nasıl kurup programlarım(daha önce vfd-m i rs485 ile kontrol ettim ama 2 tane seri kontrol yapmadım,birde abb marka olduğu için bir fark varmı ona nasıl yaklaşmam lazım.)
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim .(Kaba taslak sistemim resimdeki gibi.)
1.Bu konuda nasıl bir yol izleyebilirim?
2.Bir sürücü ile diğerini kontrol edebilirmiyim?
3.Yada rs485 i seri bağlantılı kurmam daha mı iyi olur? Eğer evet ise bunu nasıl kurup programlarım(daha önce vfd-m i rs485 ile kontrol ettim ama 2 tane seri kontrol yapmadım,birde abb marka olduğu için bir fark varmı ona nasıl yaklaşmam lazım.)
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim .(Kaba taslak sistemim resimdeki gibi.)