Delta PLC işe kaynak bulmak baya zor. Factory için en iyisi bence Simens PLC kaynak bulması daha kolay gibi sankimerhaba arkadaslar delta plc yi indirip factory io ile çalışma yapmak istiyorum factory io yüklü fakat delta plc nin hangi dosyalarını hangi siteden indireceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Hocam siemens kullanıyorum zaten fakat birkaç farklı plc markası öğrenme ihtiyacı duyuyorunDelta PLC işe kaynak bulmak baya zor. Factory için en iyisi bence Simens PLC kaynak bulması daha kolay gibi sanki
Analdım umarım bulabilirsiniz sizi anlayabiliyorum. Öğrenme sürecinde destek bulabilmek baya önemli.Hocam siemens kullanıyorum zaten fakat birkaç farklı plc markası öğrenme ihtiyacı duyuyorun
2. video da 1. video daki denemem başarısız oldu diyor. DVP12SE ethernetli sanırım dvp lerin en pahalı modeli plc kullanmış. Bu model elinizde yoksa Kepserver içinde modbus rtu ile bağlantı kurulabilir.. Kepserver da factory io ile bağlanıyor.. Ama sıkıntılı bence de delta ve factory io bağlantısı… Delta plc öğrenmek için aslında factory io olmadan da çalışılabilir.. Ücretsiz programı ispsoft ve hmi programı, plc ve hmi olmadan birlikte çalışabiliyor.. Bu arkadaş 85 video hazırlamış :