delta plc

ansez

Üye
Katılım
25 Nis 2009
Mesajlar
361
Puanları
1
Yaş
49
Arkadaşlar delta plc temini konusunda problem yaşıyorum. Uygun şekilde PLC temin etmek istiyorum bayisi olan varsa görüşmek isterim...
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
merhaba
firmanizin bulunduğu ili belirtirseniz sizi en yakin bayimize yonlendire biliriz
 
buradaki bayinizden malzeme almak istemiyorum uzun yıllar aldım ama malesef ticari konuda sıkıntılarımız oldu özellikle garanti hususunda bana istanbul, ankara veya kayseri dışı bir şehirden malzeme temin edebileceğim bir bayinizi bildirirseniz yardımcı olabilirsiniz. benim elimde delta stoğu mevcut servo motorlar dahil iyide stok tutuyorum kayseri bayinizden alışveriş yapacaksam bu şartlar altında delta kullanmayı bırakıp alternatif ürünler düşünüyorum...
 
Son düzenleme:
Sayın ansez,

www.kontrolkalemi.com bir bilgi paylaşım platformu olduğundan,
bu tür taleplerinizi [email protected] ve 0216 5749434 'e iletişim bilgilerinizle birlikte iletirseniz yardımcı olunacaktır.

İyi çalışmalar.
 
bursa tarafından temin etmeyi düşünürseniz size fcs makinayı tavsiye ederim. ben ürünleri oradan alıyorum ve son derece memnunum, bence mükemmel bi firma.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,515
Mesajlar
927,520
Kullanıcılar
452,094
Son üye
fatihis0

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst