Demirdöküm Nitromix Cam Sigorta

Merhaba
Bu üründen daire girişine taksak işe yarar mı? tamamen aldatmaca mı bu ürünler?

edit: reklam amacım yoktur, resmi sildim. aşırı gerilim sönümleyici diye geçiyormuş bu ürünler. bunu söyleyerek danışabilirim, işe yarar mı diye!

Son düzenleme:
Bu konuda yetkin arkadaşlarimiz cevap verebilir. Mesela sayın @Under Ground bilgilidir.
Eğer iyi niyetle konu buraya geldiyse cihaz hakkında konuşabilecek , fikir beyan edebilecek özgürlüğümüz malesef yok .
Yok bir reklam fırıldağı ile bu noktaya getirildiyse haybeye çalınan zamanlarımız için öteki Dünya da şikayetçi olacağım .

Son düzenleme:
Resmi silebilirim ya da moderatör arkadaşlar silebilir. kesinlikle bir reklam amacım yok, ben başlığı açtığım konuda mağdurum tekrar aynı sorunu belki de daha büyüğünü yaşamak istemiyorum. elektrik yangını çıkabilirdi, ben çarpılabilirdim ve muhtemelen bu sorun yine olacak diye düşünüyorum. bu ikinci çünkü ve buna kendimce bir önlem almaya çalışıyorum. destekleriniz için tekrar teşekkür ederim.

edit: resmi sildim yukarıdan. aşırı gerilim sönümleyici olarak geçiyormuş ismi, işe yarar mı daire girişinde?

Resmi silebilirim ya da moderatör arkadaşlar silebilir. kesinlikle bir reklam amacım yok, ben başlığı açtığım konuda mağdurum tekrar aynı sorunu belki de daha büyüğünü yaşamak istemiyorum. elektrik yangını çıkabilirdi, ben çarpılabilirdim ve muhtemelen bu sorun yine olacak diye düşünüyorum. bu ikinci çünkü ve buna kendimce bir önlem almaya çalışıyorum. destekleriniz için tekrar teşekkür ederim.
Reklamın kralını ben yapayım . Tomzn ürünlerini inceleyin .

Reklamın kralını ben yapayım . Tomzn ürünlerini inceleyin .
Benim için inanın marka farketmez, yeterki bir koruma sağlasın. yangın da çıkabilir, bana da zarar verebilir bu durum, cihazlarımdan duman çıktığını görünce gerçekten tedirgin uyuyorum geceleri. daha önce de belirttiğim gibi daire girişindeki sigorta trifaze imiş, sayacın oradaki monofaze imiş. bu Tomzn ürünlerinden hangisini alıp taktırmalıyım?

Benim için inanın marka farketmez, yeterki bir koruma sağlasın. yangın da çıkabilir, bana da zarar verebilir bu durum, cihazlarımdan duman çıktığını görünce gerçekten tedirgin uyuyorum geceleri. daha önce de belirttiğim gibi daire girişindeki sigorta trifaze imiş, sayacın oradaki monofaze imiş. bu Tomzn ürünlerinden hangisini alıp taktırmalıyım?

Sayaç ürünlerinin ve siğorta kutusu fotolarını yayınlamanızda faydası vardır . ( görmek !!! )

Eski model ürün . ( Video )
Çalışma prensibi test videosu .

Bu cihazdan zamanında bir tane almıştım ve bir hafta sonra anlamadığım bir nedenle patlamıştı. Malum, Çinli dünyadaşlarımızın bazı ürünleri ne kadar güvenli? Sonrasında aynısından (tomzn) bir tane daha aldım.
Patlayan için de, garanti kapsamında arızalandığından, tüketici hakem heyeti aracılığıyla para iadesi aldım.

Sonradan ev için KAR özelliği olan akıllı (tuya/wifi üzerinden internete bağlanabilen) olandan da aldım. Uygulama üzerinden ayarlanabiliyor ve izlenebiliyor. Evde daire giriş panosuna taktım, üç ay kadar oldu bir sorun yok.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-02-09-22-25-27-851_com.amazon.mShop.android.shopping-edit.webp
    Screenshot_2026-02-09-22-25-27-851_com.amazon.mShop.android.shopping-edit.webp
    31.5 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_2026-02-09-22-31-09-356_com.android.chrome-edit.webp
    Screenshot_2026-02-09-22-31-09-356_com.android.chrome-edit.webp
    30.8 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
133,418
Kullanıcılar
459,391
Son üye
Mirage67