Nötr kopmasinin monosu trifazesi olmaz. Etkisi "binanın" beslemesinde kaç faz girişi olduguna ve notrün nereden koptuguna bağlıdır.Elektrikçi bina girişindeki sayacın oradaki sigorta monofaze demişti, monofaze 'da nötr kopması olur mu?

Nötr kopmasinin monosu trifazesi olmaz. Etkisi "binanın" beslemesinde kaç faz girişi olduguna ve notrün nereden koptuguna bağlıdır.Elektrikçi bina girişindeki sayacın oradaki sigorta monofaze demişti, monofaze 'da nötr kopması olur mu?
Bu konuda yetkin arkadaşlarimiz cevap verebilir. Mesela sayın @Under Ground bilgilidir.Merhaba
Bu üründen daire girişine taksak işe yarar mı? tamamen aldatmaca mı bu ürünler?
Ekli dosyayı görüntüle 120668
Eğer iyi niyetle konu buraya geldiyse cihaz hakkında konuşabilecek , fikir beyan edebilecek özgürlüğümüz malesef yok .Bu konuda yetkin arkadaşlarimiz cevap verebilir. Mesela sayın @Under Ground bilgilidir.
Reklamın kralını ben yapayım . Tomzn ürünlerini inceleyin .Resmi silebilirim ya da moderatör arkadaşlar silebilir. kesinlikle bir reklam amacım yok, ben başlığı açtığım konuda mağdurum tekrar aynı sorunu belki de daha büyüğünü yaşamak istemiyorum. elektrik yangını çıkabilirdi, ben çarpılabilirdim ve muhtemelen bu sorun yine olacak diye düşünüyorum. bu ikinci çünkü ve buna kendimce bir önlem almaya çalışıyorum. destekleriniz için tekrar teşekkür ederim.
Benim için inanın marka farketmez, yeterki bir koruma sağlasın. yangın da çıkabilir, bana da zarar verebilir bu durum, cihazlarımdan duman çıktığını görünce gerçekten tedirgin uyuyorum geceleri. daha önce de belirttiğim gibi daire girişindeki sigorta trifaze imiş, sayacın oradaki monofaze imiş. bu Tomzn ürünlerinden hangisini alıp taktırmalıyım?Reklamın kralını ben yapayım . Tomzn ürünlerini inceleyin .
Benim için inanın marka farketmez, yeterki bir koruma sağlasın. yangın da çıkabilir, bana da zarar verebilir bu durum, cihazlarımdan duman çıktığını görünce gerçekten tedirgin uyuyorum geceleri. daha önce de belirttiğim gibi daire girişindeki sigorta trifaze imiş, sayacın oradaki monofaze imiş. bu Tomzn ürünlerinden hangisini alıp taktırmalıyım?