ugurhacıoglu ' Alıntı:
Arkadaşlar size bir şey anlatmak istiyorum yazdığının altına bu notu düşen ''hiç yorum yapmayın bu sadece benim şahsi düşüncem..'' *********************************ben niceler tanıyorum ilk okul mezunu ama bulunduğu firmada şef ben niceler tanıyorum ilk okul mezunu ama firma sahibi bunları hep deneyimi ve bilgisiyle yapmış sen mühendis olabilirsin yanlız şunu unutma bir ilkokul mezununun yanında çalışırsın ondan emir alırsın okudun ama eğer bir halt ta bilmiyorsan her gün patronundanda fırça ve sonunda da tekme bilader (benim tanıdığım bir çok mühendis var hepsini beyni sulanmış okumaktan adam eline tornavidayı bile yakıştıramıyor ama onlar okula başladığında mantık şu masa başında otur ona buna imza at başkada bişey yok yurtdışında anlayış farklı mühendisler herişi yapıyor teknik bilgiside çok yüksek bizim ülkemizde işte böyle senin gibi düşünenler var bunlarda hep kaybetmeye mahkümdur) yaptığın işi iyi bileceksin kimseye kendini ezdirmeyeceksin kafan dik alnın açık olacak gerektiği yerden üstlerine sert çıkabileceksin zaten işi biliyorsan onlar sana hiç birşey diyemiyor patronlarda dahildir....
arkadaşım sen neye celallendin halen anlamış değlim, ibrahimgume farklı bir şeyi anlatmaya çalışmış , ama bu aşağılama , bu öfken neye , sana bir şey deyim ,ilk okul mezunu bir yerlerde ise müdür ise şef ise zannetmeki , üstün zekasından dolayıdır, sen görmek istemedikten sonra ,
birinin ya ankarada dayısı vardır yada amcası !!! yada baba parasıyla bir yerlere gelmiş, bir işletme sahibi olmuştur , biz ilk okul mezunu elektrikçileride gördük , milletin anasını ağlattılar,okumadan öğrenmeden bu iş olmuyor ,sen git sıkıyorsa yukarıdakilere bu sitemi et , düzen böyle mühendisi desen tornavida tutmasını bilmez , ama işi yaptıracak zavallı birileri bulunuyor,
bizde ilk okul mezunu şef müdür tanıyoruz ama desen kaç kuruş ederler, üstündeki elbisesi olmasa 5 kuruş bile etmezler ya , konunun özü şudur birilerini kendine model olarak seçmeyeceksin , sen kendi markanı yaratacaksın , ve okuyacaksın , ayrıca ibrahimgume ye katılıyorum