onursal067
Üye
turkerweb ' Alıntı:Bu olayı şöyle örneklersem sanırım konu anlaşılır...İki insan düşünün...Birisi çocukluğundan itibaren mahalle aralarında top oynamaya başlamış yıllar boyu o saha benim bu saha senin top koşturmuş..Diğer kişi ise çocukluğundan itibaren o spor kitabı senin,bu futbol kitabı benim topa nasıl vurulur,vole nedir kısacası futbol ile ilgili bütün teknik terimleri yutmuş birisi....Burda tartışılan hangisi daha iyi futbolcudur yani mühendistir veya o işin erbabıdır?..Ulan hangisi olacak tabiki ilki "İkincisinden futbolcu yani mühendis olmaz" olsa olsa ya bir yönetici ya da bir spor yazarı olur...
Bitti. ;D
Bitmedi daha başlamadı bile futbolcular miniklerden yetiştirilirken mahalle aralarından 21-22 yaşında yıldız olarakmı toplandıklarını sanıyorsun? >Öle ise kuluplerin pafları minikleri yıldızları ne oluyor?? Futbolun okulu orası zaten hiçbir ünide yada lisede futbol bölümü yokkk. Yani o adamlar onun okulunu okuyorlar. Gelelim arkadaşın sorusuna eğer temel eğitimi alırsan üzerine bina inşa etmen cok daha kolaydır. Belki okullarda teknik eğitim almamış yada uni okumamış arkadaşlara dokunabilkir ama şunuda söylemeliyimkendilerini bu denli yetiştirdikleri için dokunmaması aksine övünmeleri lazım ama iş ilanında 3-5 yıl tecrübesi olan diyolar ama mutlaka vasıf yani diploma belirtiyolar. Uzun lafın kısası eğitim alıp pratiğede devam etmen en güzel ikisinden biri olmazsa koltuk değneği kullanmak zorunda kalabilirsin.