fakbas19 Üye Katılım 22 May 2017 Mesajlar 43 Puanları 1 Yaş 34 5 Nis 2018 #1 Merhabalar; Derlin malzemeyi resimdeki uç ile işleyebilirmiyim
window_s Profesyonel Üye Katılım 19 Şub 2007 Mesajlar 1,435 Puanları 406 Konum İst 5 Nis 2018 #2 İşleyebilirsiniz.
akg Katılımcı Üye Katılım 21 Kas 2014 Mesajlar 466 Puanları 56 Yaş 43 5 Nis 2018 #3 alırken sap çapına dikkat et pens setinle uyumlumu diye delrin işlenebilir ben ufak bir deneme yapmıştım güzel yüzey çıkarmıştı
alırken sap çapına dikkat et pens setinle uyumlumu diye delrin işlenebilir ben ufak bir deneme yapmıştım güzel yüzey çıkarmıştı
Konu Sah fakbas19 Üye Katılım 22 May 2017 Mesajlar 43 Puanları 1 Yaş 34 5 Nis 2018 #4 window_s' Alıntı: İşleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler akg' Alıntı: alırken sap çapına dikkat et pens setinle uyumlumu diye delrin işlenebilir ben ufak bir deneme yapmıştım güzel yüzey çıkarmıştı Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.Yapcağım CNC nin kızaklarını bunla yapmayı planlıyorum.Bakalım nasıl olacak. Moderatör tarafında düzenlendi: 5 Nis 2018
window_s' Alıntı: İşleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler akg' Alıntı: alırken sap çapına dikkat et pens setinle uyumlumu diye delrin işlenebilir ben ufak bir deneme yapmıştım güzel yüzey çıkarmıştı Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.Yapcağım CNC nin kızaklarını bunla yapmayı planlıyorum.Bakalım nasıl olacak.
ankis Katılımcı Üye Katılım 15 Nis 2011 Mesajlar 376 Puanları 56 5 Nis 2018 #5 fakbas19' Alıntı: Teşekkürler.Yapcağım CNC nin kızaklarını bunla yapmayı planlıyorum.Bakalım nasıl olacak. Genişletmek için tıkla ... Daha başlamadınmı sen cnc yapma @fakbas19
fakbas19' Alıntı: Teşekkürler.Yapcağım CNC nin kızaklarını bunla yapmayı planlıyorum.Bakalım nasıl olacak. Genişletmek için tıkla ... Daha başlamadınmı sen cnc yapma @fakbas19
Konu Sah fakbas19 Üye Katılım 22 May 2017 Mesajlar 43 Puanları 1 Yaş 34 5 Nis 2018 #6 ankis' Alıntı: Daha başlamadınmı sen cnc yapma @fakbas19 Genişletmek için tıkla ... Yok üstad geçen sene başlayacaktım o ara otomatik araba almam gerekti borcu bu ay bitiyo işte [emoji23]
ankis' Alıntı: Daha başlamadınmı sen cnc yapma @fakbas19 Genişletmek için tıkla ... Yok üstad geçen sene başlayacaktım o ara otomatik araba almam gerekti borcu bu ay bitiyo işte [emoji23]
ankis Katılımcı Üye Katılım 15 Nis 2011 Mesajlar 376 Puanları 56 5 Nis 2018 #7 Hadi hayırlısı, kolay gele... biz routera modifikasyona başladık artık kesmedi router beni... torna ekliyorum cnc ye...
Hadi hayırlısı, kolay gele... biz routera modifikasyona başladık artık kesmedi router beni... torna ekliyorum cnc ye...
Konu Sah fakbas19 Üye Katılım 22 May 2017 Mesajlar 43 Puanları 1 Yaş 34 5 Nis 2018 #8 Sizinki hobimi üstad ben kendime yapacağım nette adamlar mdf den falan yapmışlar baya baya çalıştırıyorlar
Sizinki hobimi üstad ben kendime yapacağım nette adamlar mdf den falan yapmışlar baya baya çalıştırıyorlar
guitar91 Üye Katılım 11 Mar 2014 Mesajlar 38 Puanları 1 Yaş 33 14 Nis 2018 #10 fakbas19' Alıntı: Sizinki hobimi üstad ben kendime yapacağım nette adamlar mdf den falan yapmışlar baya baya çalıştırıyorlar Genişletmek için tıkla ... öyle videolardan göründüğü gibi değil.mdf gövdenin esnemesi çok,az bir pasoda bile azer bülbül gibi titriyor.
fakbas19' Alıntı: Sizinki hobimi üstad ben kendime yapacağım nette adamlar mdf den falan yapmışlar baya baya çalıştırıyorlar Genişletmek için tıkla ... öyle videolardan göründüğü gibi değil.mdf gövdenin esnemesi çok,az bir pasoda bile azer bülbül gibi titriyor.