fenchel Üye Katılım 22 Eyl 2014 Mesajlar 2 Puanları 1 24 Eyl 2014 #1 direnç, kondensatör ,transistor gibi yapıları çizebileceğim bir program arıyorum.en basiti hangisi olabilir ?nerden indirebilirim ? teşekkürler
direnç, kondensatör ,transistor gibi yapıları çizebileceğim bir program arıyorum.en basiti hangisi olabilir ?nerden indirebilirim ? teşekkürler
as.yıldırım Usta Üye Katılım 14 Eki 2011 Mesajlar 1,287 Puanları 181 24 Eyl 2014 #2 Komponentleri cizecegim derken heralde onlari kullanip devre kurmayi kastediyosun,proteus var onu kullanabilirsin hazir kutuphaneleri var ordan secim yapip devre kuruyorsun simulasyon ozelligi olan efsane bir programdir
Komponentleri cizecegim derken heralde onlari kullanip devre kurmayi kastediyosun,proteus var onu kullanabilirsin hazir kutuphaneleri var ordan secim yapip devre kuruyorsun simulasyon ozelligi olan efsane bir programdir
Konu Sah fenchel Üye Katılım 22 Eyl 2014 Mesajlar 2 Puanları 1 24 Eyl 2014 #3 Proteus indirmek için güvenli bir link yazabilir misiniz ?
as.yıldırım Usta Üye Katılım 14 Eki 2011 Mesajlar 1,287 Puanları 181 24 Eyl 2014 #4 Valla hocam cok onceden indirmistim hangi siteden indirdigimi hatirlamiyorum ama nette kolaylikla bulabilirsin
Valla hocam cok onceden indirmistim hangi siteden indirdigimi hatirlamiyorum ama nette kolaylikla bulabilirsin