abim maramra 2 yıllık okudum ve şimdi yıldızdayım dicem şudur , dgs de önemli olan türkçedir eğer türkçen temelden sağlamsa ki dil bilgisinden bahsetmiyorum yorum kabiliyetinden bahsediyorum önemli türkçe çünkü , sonrasında ise yılık okurken okuldan kaç mezun vermiş olması ve sen o mezunlar arasından kaçıncısın bu da senin aöbp dedikleri okul puanını verir 80 üzerinden genel olarak müh kazanmışların çoğunlugu 70 puan üstüdür, mat için diyebileceğim çok basit sadece çok çok çok fazla soru çözüp en kısa zamanda vede nerdeyse sıfır hatalarla mat yapmak, ve yine dicem yenı gelen sistemle artık dgs den giren arkadaşlarda 1 ci sınıftan başlıyacak buda yenı yönetmelik gereği böyle yani 2 yıllıkla beraber 6 yıl okumuş olacaksın birde dgs den mezun oldugun yıl kazanma ile bu geçerli olur yoksa benım gıbı dgs ile 8 yılda mezun olma durumuna çıkar yani bölümün kötü değil ama bölüm için araştırma yap derim elektik elektronık gibi çünkü çok çok iyi bilinmiyor bu bölüm o yüzden ilerde sorun olabilir