Dijitsu çamaşır makinesi su alıyor motor dönmüyor

Arkadaşlar merhaba Dijitsu 9 kg çamaşır makinesi invertör kayışlı motor var. makine su alıyor motor dönmüyor ayrıca makina nasıl tet e alınır bilen varmı. Lg ÇM makinede bir okuyucu değişmiştim ona benzer bir plastik parça var motor girişinde, tako gibi bişey. ondan şüphelendim makine yes yeni kurtarabilirmiyiz değermi ayrıca bu makinenin başka marka altında satışı varmı hani döküman bulma açısından. soruyorum dijitsu altında ne forumlarda nede youtubede hiç bir şey bulamadım. vestel seg regal gibi kardeşi vs varmı. yardımcı olabilirmisiniz başımız sıkışınca size danışıyoruz selamlar saygılar.

LG MAKİNE BİLE TAMİR ETTİM ama dijitsu hakkında hiç bir bilgi yok bizim forumda dahi en kapsamlı ayrıntılı düzgün ve güncel bizim forum var burda dahi bilgisine rastlamadım motormu değişecek yoksa ssürücüsümü takosu mu birde parçada sıkıntıymış burda dijitsu servisi varsa aramızda belki yardımı olur diye düşünüyorum. ya da bu işin içinden Beyinci Ali ustamız çıkar çünkü her konuda bilgibirikimi olan ve bunu paylaşan bir üstad umarım paylaşımı görür.

Motoru yuvarlak ve yan yana bobinli mi? eğer öyle ise üzerindeki tako arızalıdır;
Yok kart ile sürülüyor ise kartı.

motor tipi
Motoru yuvarlak ve yan yana bobinli mi? eğer öyle ise üzerindeki tako arızalıdır;
Yok kart ile sürülüyor ise kartı.
motor tipi üniversal motora benziyor kartı arka kapak bölümünde kapak 3 vidayla ayrılıyor bağlantı soket ile kayışlı

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,233
Son üye
JacobRice

Yeni konular

Geri