teşekür ederim dediyiniz gibi yapıcam ben o fiçı şeklindeki parçadan yapabilirmi diye düşünmüştüm ama rizk almaya gerek yok çok sağ olunUçları bulup bağlama imkanınız yoksa bence hiç uğraşmayın derim,yanlış bağlantı sonucu motoru yakabilirsiniz.
mekanik makina ise makinen motorla balata kısmını ayır ve motoru öyle çalıştır bak bakalım yine ters dönücekmi
mekanik makina ise makinen motorla balata kısmını ayır ve motoru öyle çalıştır bak bakalım yine ters dönücekmi
arkadasım 220 volt sanayı tıpı motordan bahsedıyorsun 6 uc cıkması muhtemel olarak 110 volt olarak ta calısması dır eger sen ucları karıstırmadıysan kondastör kuruma yapmıstır motora voltaj ver elınle motor uzerındekı tekerlegı cevır kalkıs yapıyorsa kondastorun bozuktur 12.5 mf 440 volt al tak sorunun cozulur sanıyorum ucları karıstırmıssan yardımcı olmaya calısırım
Ucların yerleriyle oyna madıysanız daha önce düz dönen motor sonradan ters dönmes silindir şeklindeki parca kondostör patlak olabilir elektrikciye ölctürün bozusa yeni siyle değiştirin yine calışmasa sargılarda sorun vardır.
Ucların yerleriyle oyna madıysanız daha önce düz dönen motor sonradan ters dönmes silindir şeklindeki parca kondostör patlak olabilir elektrikciye ölctürün bozusa yeni siyle değiştirin yine calışmasa sargılarda sorun vardır.