güç yarıya düşünce kablo kesiti yarıya düşmesi diye bir sey yok. sakın böyle bir hata yapmayın. hesapla böyle çıkan kesitler varsa ancak o zaman uygulanır. onun haricinde sakın ezberden iş yapmayın. her zaman hesap yapmak en sağlıklısıdır.Öncelikle cevaplariniz icin tessekurler
sayin yasli uzman haklisiniz direk aralari biraz daha acilmasi gerekecek.peki 400 metrede 20 m araliklarla 20 armatur için 3 faz kullandigimga kablo kesitim 4× kac olmali.? c.berkan bey kablo kesiti simdi yariyami dusmesi gerek?
iki farklı taraftan gidince 200 metrede çözülür olay başlangıç noktasına 400 metre turlayıp geri gelinmeyecek elbettePark bahçe aydınlatma falan mı bu nedir? Alan kare ise mesafe 400m diye belirtmeniz baştan hata !
herkese selamlar, engin tecrubelerinize guvenerek bir soru sormak istiyorum.10 metre araliklarla konulacak 250w lambalari için (not:40adet) hangi kesitte kablo ve kaclik sigorta kullanmami onerirsiniz. simdiden tavsiyeler için tessekurler.
@Maksim09 " yol aydınlatması yapacağım " dememiş ki . Belki arkadaş bahçesini aydınlatacak . Hem aydınlatılacak alanı kendi kendinize yol kabul edip hem de Soranı tenkid ediyorsunuz Sayın @ yaşlıuzman .
iki farklı taraftan gidince 200 metrede çözülür olay başlangıç noktasına 400 metre turlayıp geri gelinmeyecek elbette
Biz tesekkur ederiz. Birlikte beyin jimnastiği yaptıkproje iptal edildi herkese yardimlarindan dolayi çok tessekur ediyorum