Sn. mrd0646,
Dediğiniz doğrudur. Ben de zaten mezun oldukları gibi dedim farkettiyseniz. Ben elektronik mühendisliği mezunuyum. Kursları takip ediyorum. Geçenlerde KATÜ'de vardı. Ama istenilen miktar bana o an fazla olduğu için başvuramadım. Uzaktan erişim ile alınan eğitimi açıkcası daha önce de görmemiştim. Yanlışsam düzeltiniz; Elektrik mühendisliği mezunu bir insan kadar da yetkiniz olamıyor. Yetkiniz sınırlı oluyor yani.. Başka bir durum bu kurslar her ilde açılmıyor anladığım kadarıyla. Ya da bana denk gelmedi. Ben Bursa'da ikamet ediyorum. Çalıştığım için Bursa harici bir yere de gidemiyorum. Olay baya bir karışık kısacası..
Bu arada Sn. meteakmaz'ın söylediklerine de katılıyorum. Elektronik veya elektrik ciddi paralar kazanacağınız bir meslek olarak görülmemeli. Kazanılan yerler tabii ki var ama azınlıkta kalıyor. Bir endüstri mühendisi(ki mühendislik bu mesleğin neresinde hala anlamış değilim..) bizlerden çok daha fazla maaşlar ile çalışıyorlar. Ben meslek seçimimimden memnunum. Ama gerçekten sevmek lazım başka türlü katlanması çok zor olur. Sevmeyip okumuş olmak için okuyup da mezun olan arkadaşlarım var. Bunlar sadece okumanın zor olduğunu düşündüler hep.. Asıl zorluk meslek hayatına atılmakla başlıyor..
Saygılarımı sunar, iyi çalışmalar dilerim..