Her zamanki tepkisizligimiz ,her zamanki suskunlugumuz.Bedelini agır ödememize ragmen kaderciligimiz
Bir saglık bakanının ikna edilmesi ile Türkiyenin ödemiş oldugu maddi fatura bir de aşı olanların bedensel olarak ödeyecegi fatura.!
bu hesabı verebilecek kimse yok ortada .
Kış bitmedi saglık bakanlıgı sanal domuz gribinden 400 üzerinde hastanın öldügünü açıkladı. gecen senelerdede ''KUŞ gribi'' saçmalıgınla köylümün tavukları telef edilmişti.
Sanal grip ölümleri önümüzdeki yılda ''DEVE gribi'' olarak karşımıza cıkabilir sonuçta yaşadıgım süreç içinde her kış grip oldum (yıkılmadım ayaktayım) 7 gün çektim (Salya,sümük) hala yaşıyorum.
İşin kötü yanı gelecek nesillere ''çocuklarımıza'' vede doktor ,hemşirelere bu aşı zorunlu yapıldı !
Tamamen tiçari oldugu geçen süreç içinde anlaşılan aklı selim insanların bu nedir nereden cıktı diye araştırma geregi duydugu ''sanal gıribin '' bir devletin sosyal saglık sorumlulugunu üslenen birokratlarının (araştırma yapmadan) sazan misali konuya atlaması toplumun cep ve ruh saglıgını direk etkiledi 40 milyon aşı ısmarlandı, 5 milyon aşı kullanıldı.Kullanılmayan aşıların bedelleri ne olacak ?
Şahsım adına bundan sonraki grip seneryolarında figüran rolünü bana ve aileme oynatıramazlar .