Rewenqe09
Üye
Öncelikle herkese selamlar forumda yeniyim ve nereye açacağımı bilmediğimden dolayı konuyu buraya açıyorum eğer ki varsa bir hatam şimdiden affola. Ben İst Bahçelievler de bir dondurma dükkanıyım dün itibariyle kullandığımız imalat makinelerinden bir tanesi arıza verdi makina İtalya menşei olduğu icin burada bir servisi yok kaç tane elektrikçi geldiyse çözemedi sorunu size kısaca şöyle anlatayım şimdi bu dondurma makinası çalışır vaziyette iken kapağı açar açmaz kendini durduruyor du hangi fonksiyon da olursa olsun kapattığınızda tekrar devam ediyordu kaldığı yerden ve kapak açıkken LED ekranda 00 yazıyordu ama dün itibariyle dondurma yaparken makine bu ekranda takıldı kaldı elimle ön panele tiklattigimda geldi sonra tekrar gitti elektrikçi getirdim elektirik tesisatını sigortayı falan değiştirdik gelen elektirigi ölçtük hem makinadan hemde bina girişindeki koffır diye biseyden ölçtüğünü söyledi sorun yok dedi bizde ön taraftaki kartı soktuk bir Televizyon tamircisine götürdüm temizledi kartı getirdik taktik yine aynı sonra birde buzdolabı gibi eşyaların tamirini yapan bir yere götürdük adam kartı aldı inceledi ve görünen iki hata var dedi elinde parça olmadığı için Karaköy den temin edebilirsiniz dedi şimdi benim sormak istediğim makina bu hatayı karttan dolayı yaparmi altta resimleri ekliyorum şimdiden herkese teşekkür ediyorum