sayın ustalarım alakanız için öncelikle teşekkür ederim..
sayın arkaplan...
dosyalar doğru ancak bunlar disk yapılandırması için kullanılıyor.. Esas yazılım execprog adında ve adını hatırlamadığım uzantısı LDR olan dosyalardı.. 2008 yılında hdd arızası olmuştu.. Üretici bana yukarıdaki dosyaları gönderdi.. Yeni bir hdd alıp fdisk ile şekillendirmem ve sonrasında talimat doğrultusunda kurulumu yapmıştım. Hdd tamamen kullanilmaz halde değildi.. Evde kullandiğım pc ye hdd yi bağlayıp içindeki ana programları alıp, yeni fdisk ile yeni sektor olusturulan hdd ye yazdırdım.. Yani bu demek oluyorki bazı dongle lar gibi bu program hdd seri numarası ile bağlantılı degil.. Ama dediğim gibi bana esas programlar gönderilmedi..
bu lpt aygıtının kartı 3 katlı.. Yani birtarafta direncin bacağı kanala bağlı değilken, arka taraftanda bakıldığında da bir kanala bağlı değil.. Belliki orta kisimda bir bağlantı daha var.. Buda takibi zorlaştırıyor..
Ekli dosyayı görüntüle 60582
iyi akşamlar arkadaşlar...
bahsi geçen dongle için yaptığım ölçümde vcc girişinde 3.2V ölçebiliyorum.. LPT dongle ı çıkarıncada 3.4V gibi oluyor... voltaj ise makinanın içindeki endüstrial bi 386SX 40 PC anakartından geliyor.. (makina eski model olduğu için (1994) hurco destek vermiyormuş)...
Sn. Arkaplan.. Gonderdiginiz dosyalarim icinde.. Optiview ve showkey adinda iki program var..
Showkey i calistirdigimda.. ;Ekli dosyayı görüntüle 60788
Optiview calistiginda..;
Ekli dosyayı görüntüle 60789
Ayrica millboy adinda olan dosya calistiginda..;
Ekli dosyayı görüntüle 60790
Gorunuse gore dongle calisiyor.. Yani en azindan okunuyor..
Ayrica sistem dosyalarıda yerinde..;
Ekli dosyayı görüntüle 60791
Optiview
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?