teknik_dogan Üye Katılım 14 Kas 2008 Mesajlar 27 Puanları 1 Yaş 40 18 Ara 2009 #1 selam arkadaşlar ..driver leri sorunsuz indiren site adresi lazım.eğer bilen arkadaş varsa yardımcı olsun. şimdiden teşekkürler.
selam arkadaşlar ..driver leri sorunsuz indiren site adresi lazım.eğer bilen arkadaş varsa yardımcı olsun. şimdiden teşekkürler.
Konu Sah teknik_dogan Üye Katılım 14 Kas 2008 Mesajlar 27 Puanları 1 Yaş 40 18 Ara 2009 #3 selam asd kardeşim.iyi akşamlar.ben ben hemen hemen tüm driverlerin olduğu bir site link' i aramıştım.
selam asd kardeşim.iyi akşamlar.ben ben hemen hemen tüm driverlerin olduğu bir site link' i aramıştım.
denny Üye Katılım 26 Mar 2007 Mesajlar 210 Puanları 1 14 Ocak 2010 #5 genelde firmaların kendi sitelerinde-download bölümünde-ürettikleri tüm ürünlerin driverları bulunur.güncel ve güvenilir olur.
genelde firmaların kendi sitelerinde-download bölümünde-ürettikleri tüm ürünlerin driverları bulunur.güncel ve güvenilir olur.
vain Üye Katılım 27 Mar 2007 Mesajlar 340 Puanları 1 Yaş 45 14 Ocak 2010 #6 Her üreticinin kendi sitesini kullanmanızı tavsiye ederim ve ya sistem bilgilendirme programlarını kullanacaksınız, o programlar donanımların raporlamasını yaparak driverlar için yönlendirmeler yapabilmektedirler. EVEREST Ultimate Edition 5.30 - Detayli Tanitimi, Kullanici Yorumlari - innDir.com ( everest ultimate )
Her üreticinin kendi sitesini kullanmanızı tavsiye ederim ve ya sistem bilgilendirme programlarını kullanacaksınız, o programlar donanımların raporlamasını yaparak driverlar için yönlendirmeler yapabilmektedirler. EVEREST Ultimate Edition 5.30 - Detayli Tanitimi, Kullanici Yorumlari - innDir.com ( everest ultimate )
Konu Sah teknik_dogan Üye Katılım 14 Kas 2008 Mesajlar 27 Puanları 1 Yaş 40 12 Eyl 2011 #7 Teşekkürler arkadaşlar.Bu bilgiler çok işime yaradı
Konu Sah teknik_dogan Üye Katılım 14 Kas 2008 Mesajlar 27 Puanları 1 Yaş 40 3 Şub 2013 #8 S€vgili arkadaşlar uzun ca bir süredir buraya gelememiştim.Bu gün tekrar dolanayım dedim.Driver sıkıntısı yaşayan arkadaşlarıma yardımcı olmak istiyorum aşağıda vereceğim link ile her türlü bilgisayarınızdaki driverleri otomatik kuracaksınız tek yapmanız gereken alttaki linkten programı indirmeniz.Program 3 gb tır hiç sorun yaşamayacaksınız. DriverPack Solution Pro'12.12 R303'32'64Bit Multilang-TR'2013 - Hack - TurkHackTeam.net/org - Güvenlik & Hack & Bilgisayar Platformu
S€vgili arkadaşlar uzun ca bir süredir buraya gelememiştim.Bu gün tekrar dolanayım dedim.Driver sıkıntısı yaşayan arkadaşlarıma yardımcı olmak istiyorum aşağıda vereceğim link ile her türlü bilgisayarınızdaki driverleri otomatik kuracaksınız tek yapmanız gereken alttaki linkten programı indirmeniz.Program 3 gb tır hiç sorun yaşamayacaksınız. DriverPack Solution Pro'12.12 R303'32'64Bit Multilang-TR'2013 - Hack - TurkHackTeam.net/org - Güvenlik & Hack & Bilgisayar Platformu