murat2323
Üye
ali bey vertical entegresının hemen önünde 2 adet bc 548 transistörü vardı ikisinide söktüm beyze + kollektöre- ölçü aletının proplarını değdirdiğimde değer okudum diğer durumlarda hiçbişekilde değer okuyamadım bunlar sağlammı sağlamsa başka nerelere bakayım
BANA BİR HARF ÖĞRETENİN KIRK YIL KÖLESİ OLURUM
HZ.ALİ(r.a)
düzeltiyorum yanlış söyledim c b e seklinde bacak sırası beyza + emitere - değdirdiğimde ölçü aletının problarını sapma var değer okunuyor diğer hallerde hiçbişey yok aynı zamanda ses spekarının önündeki transistörüde söktüm oda aynı durum
byd 33ün katot ucunda 16 v olması gerekiyor ama yok ben dışardan 16v verdim çalışır gibi ses çıktı tüpten ama görüntü ve ses gelmedi
BANA BİR HARF ÖĞRETENİN KIRK YIL KÖLESİ OLURUM
HZ.ALİ(r.a)
düzeltiyorum yanlış söyledim c b e seklinde bacak sırası beyza + emitere - değdirdiğimde ölçü aletının problarını sapma var değer okunuyor diğer hallerde hiçbişey yok aynı zamanda ses spekarının önündeki transistörüde söktüm oda aynı durum
byd 33ün katot ucunda 16 v olması gerekiyor ama yok ben dışardan 16v verdim çalışır gibi ses çıktı tüpten ama görüntü ve ses gelmedi
Moderatör tarafında düzenlendi: