Banan işlemiyor ya da ben insan değil miyim .bu blenderlar tamir edilmesin diye üretilmişler uğraşmayın....
Banan işlemiyor ya da ben insan değil miyim .bu blenderlar tamir edilmesin diye üretilmişler uğraşmayın....
yok üretici 3/5 paraya yapıp,yaptırıp 10 paraya sattığı herşeyde durum bu özelikle o üniversal motorumsu şey koyunca...Banan işlemiyor ya da ben insan değil miyim .
Durum açılma değil de kırılan dişliyi ayrı satmıyor dişliler bin türlü çeşit de ama satan yok, motorla beraber grup satılıyor diyor servis bu şekilde alacağıma sıfır alırım dünya paraya yaptırınca garanti de vermiyor ki!yok üretici 3/5 paraya yapıp,yaptırıp 10 paraya sattığı herşeyde durum bu özelikle o üniversal motorumsu şey koyunca...
ilk amaç tamir ettirmemek yok tamir edicem diyenlerden de para kazanma taktiği bu bizim eski şirkette bu kafada idi ölçü aletleri yapıp tamir edilemezlerdi...Durum açılma değil de kırılan dişliyi ayrı satmıyor dişliler bin türlü çeşit de ama satan yok, motorla beraber grup satılıyor diyor servis bu şekilde alacağıma sıfır alırım dünya paraya yaptırınca garanti de vermiyor ki!
Haklısın Ustam.ilk amaç tamir ettirmemek yok tamir edicem diyenlerden de para kazanma taktiği bu bizim eski şirkette bu kafada idi ölçü aletleri yapıp tamir edilemezlerdi...