El yapımı projeksiyon yapımı

Görür görmez daldım içeri.
Öncelikle güzel çalışma tebrik ederim.8Nerden buldun bu zamanda sony Lcd)
Evet eski EYP cilerdenim.
2 cihaz yaptım 1 adet EYP modifiye 1 Adet orjinal cihaz mod yaptım.
Serkan adettendir aldığın görüntünün önünde askılı atletli bir fotoğraf vermek.Hani siensicilerin ilk adını yazdırdıkları gibi:)
Elimde optik malzeme var 1 set tek lcd yok.Ama led ve yüksek çözünürlüklü yapmak istiyorum 1 tanede.
Duygulandım şimdi.

Bende eski EYPcilerdenim hatta forumda yönetim gurubundaydım. Çok proje geliştirdik. Kısıtlı imkanlar çerçevesinde. Şu an elimde yarım kalmış 800*600 çözünürlüklü vga girişli 8" proje duruyor birde modifiye etmek için infocus X1 almıştım ama daha çalışıyor. Lambası ne zaman bitti o zaman bişeyler yapmayı düşünüyorum.

Evet adettendir atletli resim ama benim hiç öyle resimim olmadı :(

Eskiden ledler bu kadar güçlü yoktu şimdilerde led teknolojisi gelişti. Bende düşünüyorum özellikle 3.5" yüksek çözünürlüklü lcd bulursam yapıcam ama yüksek çözünürlüklü lcd bulamıyorum. Bir çok lcd var onlar 320*240 çözünürlükte. Malesef iş görmüyor. Görüntüyü çok açınca pikseller dağılıyor.

Teşekkürler güzel yorumlarınız için.

elyapimimprojeksiyon.com
Buradamı yönetici idiniz.Nick neydi belki ordan çıkartırım sizi.
Korhan vardı Ankaradan tanıyormusunuz.
800x600 3.5'' yada 5'' Lcd bulsam başlardım tekrar ama acelesi yok.

Evet burada yönetici idim. Nikim "serkan" idi. Korhanı tanıyorum elbette Korhan ASLAN msnimde ekli idi arada skype ten açıyorum onlie görüyorum ama uzun zmandır konuşmadık. :(

Bende eski EYPcilerdenim hatta forumda yönetim gurubundaydım. Çok proje geliştirdik. Kısıtlı imkanlar çerçevesinde. Şu an elimde yarım kalmış 800*600 çözünürlüklü vga girişli 8" proje duruyor birde modifiye etmek için infocus X1 almıştım ama daha çalışıyor. Lambası ne zaman bitti o zaman bişeyler yapmayı düşünüyorum.

Evet adettendir atletli resim ama benim hiç öyle resimim olmadı :(

Eskiden ledler bu kadar güçlü yoktu şimdilerde led teknolojisi gelişti. Bende düşünüyorum özellikle 3.5" yüksek çözünürlüklü Lcd bulursam yapıcam ama yüksek çözünürlüklü lcd bulamıyorum. Bir çok lcd var onlar 320*240 çözünürlükte. Malesef iş görmüyor. Görüntüyü çok açınca pikseller dağılıyor.

Teşekkürler güzel yorumlarınız için.
Nokia 5800 ekranı tavsiye edem vb. 360 x 640 pixels, 3.2 inches
"atletli resim " tam apaçi işi :D

Bu ekranlar telefona özel olduğu için sürmek çok sıkıntı.. Ha telefonla beraber kullanılabilir :D

Forum istatistikleri

Konular
129,867
Kullanıcılar
452,732
Son üye
erencok

Yeni konular

Geri