elektirik tesisat işleri

fatissa26

Üye
Katılım
8 Ocak 2010
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
44
merhaba arkadaşlar bende bir çok üye gibi foruma yeni katıldım. daha önceleri bu tür işlerle ilgilenecek vaktım olmuyordu .

neyse benim söylemek istediğim . mevcut piyasa koşulları,ekonomik kriz falan bizim işlere acayip darbe vurdu. örneğin ben şu an işsizim .2 aydır ne maaşlı bi iş nede piyasadan tesisat işi bulabiliyorum.forum içerisinde bi iş paylaşım gibi yada iş paslama gibi bir uygulama yapabilirmiyiz? belki bu sayede bir çok arkadaşımızın iş bulmasına ekmek yemesine sebeb oluruz diye düşünüyorum. görüş ve önerilerinizi bekliyorum . herkeze kolay gelsin
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Forumumuzda,iş / eleman arayan bölümü zaten var.Gözünüzden kaçmış olabilir.
 
Ben elektrikçinin boş kalacağına hiç ihtimal vermiyorum,özellikle tesisat işinden anlıyorsanız bizim işimiz geleceğin meslekleri arasında herkesin yapabileceği bir işte değil moralini bozma sadece araştır yeter
 
merhaba aarkadaşlar ben izmirden bir üyeyim elk.pano ustasıyım hafta sonları çalışacak iş arıyorum aldım maaş yetmiyo tesisat üzerinede deneyimliyim mesajımı değerlendirirdiğiniz için teşekkürler
 
Bende Yunus gibi düşünüyorum. Bi elektrikçi nasıl boş kalabilir ki..Ben işlerimden arta kalan vakitlerimde de boş kalamıyorum ille birinin evinde ya sigorta atar ya prizleri çalışmaz ya bilmem ne olur :)

Allah işinizi gücünüzü rastgetirsin..
 
ben 2 aydır bilgisayarı açacak fırsat bulamadım işten güçten valla arkadaş ne diyeyim pazar tatiline hasret kaldık
allah herkese bol kazanç versin:D:D
 
Bende Yunus gibi düşünüyorum. Bi elektrikçi nasıl boş kalabilir ki..Ben işlerimden arta kalan vakitlerimde de boş kalamıyorum ille birinin evinde ya sigorta atar ya prizleri çalışmaz ya bilmem ne olur :)

Allah işinizi gücünüzü rastgetirsin..

eline her pense, kontrol kalemi alan elektrikçiyim diye dolaşırsa,o zaman boş kalır.
ben çalıştığım fabrikada elektrik teknisyeni almak için ilan verdim,belki 100 kişi başvuru yaptı ama içlerinde elektrik ten anlayan 3--5 kişi ya vardı ya yoktu.
işte onun için vasıflı elemanlar boş kalıyo. işten anlamayanlar asgari ücrete çalışıyo, işten anlayan usta, adam gibi para istediği için boş kalıyor.
bilmem anlatabildimmi
 
evet iyi bir elektrikçi iş begenmez belki.yeter ki bir kaç iş sağlam ve kaliteli yap.ve kalitenden sağlamlığından taviz verme.iş seni bulur o zaman.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,818
Mesajlar
920,722
Kullanıcılar
450,908
Son üye
mert095

Yeni konular

Geri
Üst