Öğretmen27
Profesyonel Üye
Tavsiyen için saol..Elektrikte kendimi geliştirmem çocuklarla ilgisiz kalmam anlamına gelmez..Hangi köye gittiysem beni çok sevdiler ve hep o köyde kalmamı istediler...Çocuklar ve veliler benden hep memnun kaldı...Çocukları eğitim öğretim yönden geliştimek öncelikli işim...İstatistikleri araştırırsanız. Elektriğe çarpılma olaylarının sebeplerinin en başlarında "Kendine Aşırı Güven" gelmektedir.
Elektriği öğrenme yeri atölyelerdir. Sahada yaptığınız bir hatayı ikinci kez yapma şansınız olmayabilir. Elektrik yok diye çalışırken aslında elektriğin var olduğunu öğrendiğinizde çok geç olabilir. İşin teknik (hesap-kitap) işini zaten es geçiyorsunuz.
SİZE TAVSİYEM ELEKTRİKLE MÜNASEBETİNİZ, ATAN SİGORTAYI KALDIRMAK, PATLAYAN AMPULÜ DEĞİŞTİRMEK GİBİ ŞEYLERDEN ÖTEYE GİTMESİN.
Haddim Değil Ama; Boş vakitlerinizi Çocuklarımıza daha faydalı olabilmek için çalışarak değerlendirmenizi tavsiye ederim.
Eyvallah...Sayın hocam. yukarıdaki forum üyelerinin yazılarını okudum. Tabi kendine güven olumsuz sonuçlar çıkarabilir. Lakin elektrik teori bilmek demişler, bence pratiği iyi yapan teorinin zaten %70 ni bilir. yani kitaptan olmasa bile bir kere bakınca teoriyi hemen öğrenilir. bende aynı o şekilde hocamın yaptığı gibi deneme yanılma yolu ile öğrendim. Ama ben çok küçüktüm o zamanlar
Moderatör tarafında düzenlendi: