elektrikçi arkadaslarla iletişim problemi!!

sayın sulomaxa teknik servis olarak size sık gelen arızaları kullanım kitapcigı veya baska bi baslık altında toplamak olucaktır bence cozum .urettiginiz malzemeler otomasyonla veya buna benzer bişiyse genelde bina tesisatı ile ugrasan arkadaslar yabancı kala bilr .2 cozum ise sirketinizin argesidir kullanımı daha basit sekilge olrak urete bilirler kolay gelsin saygılar

Sizin malınızı satıp montajını yapıp ardından ekibiniz problem olup servise çıkıyor ise (Yakındığınızdan bu durum sıklıkla oluyor demekki) Bölgelerde kendi bünyenize bağlı ekipler kurarak bu işi çözebilirsiniz.(Masraflı oluyor diye düşündünüz ama siz zaten kendi ekibinizi sonradan gönderiyormuşsunuz.):)

Arkadaşlar konu 1 yıl öncenin Lütfen cevap yazarken en son mesajı dikkate alınız.

Bu konu İletişim kopukluğu fakat şu andaki birbirimiz arasındaki iletişim kopukluğu oldu.

Aynı başlık iki iletişim kopukluğu :)

dostum piyasada penseyi cebine takan elektrikçi diye geçiniyor ben 17 yıldır elektrik piyasındayım. formenlik yapıyorum. usta kalitesi düşmüş . kalite iş kalitesine yansıyor.kaliteyi yüksetmek gerekir.

ürünlerin üstlerine ve kutularına bağlantı şeklini etiketleyebirseniz %70 oranında düşüş olacağını düşünüyorum tabi aşırı güvenli arkaşlar için bişey diyemem onlar zaten ne yaparsan yap kendi bildiklerini yaparlar....

sayin arkadasim.
Bende avusturyadan calisan bir elektrik teknisyni olarak böyle sensörle cok bagladim ve yarisida üretici hatalari cikti.
Ben de bu sensörleri baglantda bzulmamasi icin sensör üretici firmalara fikir olarak baglanirken ve hatali baglanirsa sensörlerin bozulmamasi icin icine cok kücük camli sigorta sistemi yapmalari öneriinde bulunmusdum. ve kendimde seyyar kücük bik kutu sisitemi gelistirdim ve baglarken hatayi ve yüksek gerilimi 100% engelliyor.

Burda herhangi bir norm sisitem degisikligi yapacak firmalar bizzat bizlere mesak atiyorlar geekli döküman ve örneklerini vede teknik elemanini gönderip bizlere egitim veriyor.

Onlarca üretici var müsterisini kaybetmek istemeyen bunlarada katlanacak
Selamlar
Avusturya

Forum istatistikleri

Konular
130,258
Kullanıcılar
453,497
Son üye
irem266

Yeni konular

Geri