Tamam soyle diyelim camasir makinasi degil ama diyelim ki 4000w fazla fazla bu 4000w saatta kullandigi zaten 1 saatte makinanin isi biter adi oda bitmedi diyelim 2 saat yaptim bak 8000w 10kw-8000w =diye gitmezmi bu hesap yanlismi biliyorum acaba
Sanırım elektrikçi değilsin elektirkte güç hesapları konusunu incelemeni tavsiye ederim.Sen kayıpları hesap etmiyorsun.Bak sana basit bir örnek vereyim 250 kva ups var işyerimizde çekilen güç 70 kva civarı enerji kesildiğinde en fazla 20 dakika sonra sistem çöküyor.
Evet hesap konusunda pek iyi sayilmam acikcasi ben isin mekanik kismindayim hakli olabilirsin bu hesap olaylari uzerine biraz calisayim bilgileneyim bu boyle olmuyacak bilmeden koru korune paralari yatirmayim bu ise
Usp leri incelemeni tavsiye ederim çünkü senin yapmak istediğinin aynısını yapıyor.Tek fark sen enerjiyi dinamodan veriyorsun ups şebekeden alıyor.Şu linke bak enel marka ups verilerine
duran enerjide kayıp olmaz onada enerji denmez. iş yapablen güce enerji denir. ve iş yapabilen enerji bir iş yaptığında muhakkak kayıp a uğrar verilen enerji ile alınan enerji aynı olmaz.