12 yıl önce mi? ne yapmış? bu gün ne durumda mı? umarım tarih okuyabiliyoruzdur 2013 arası 2025gibi.Ne yaptınız merak ettim
Evet arkadaşım. Konu sahibine sordum. Ne yaptığını merak ettim.. düşüncelerini tecrübelerini vs vs. Sizlik birşey var mi gereksizce dahil oldunuz? Üslubunuzdsn ötürü bu soruyu sordum bilginiz olsun12 yıl önce mi? ne yapmış? bu gün ne durumda mı? umarım tarih okuyabiliyoruzdur 2013 arası 2025gibi.
sanırım forumda gezmeyi bilmiyorsunuz, mausla kişinin üzerine giderseniz en son ne zaman siteyi ziyaret ettiğini görürsünüz. 12 yıldan beri siteye uğramayan birine soru sormak ne kadar mantıklı?Evet arkadaşım. Konu sahibine sordum. Ne yaptığını merak ettim.. düşüncelerini tecrübelerini vs vs. Sizlik birşey var mi gereksizce dahil oldunuz? Üslubunuzdsn ötürü bu soruyu sordum bilginiz olsun
Git işine bak arkadaşım.. işsiz misin nesin.. şu uslubunuza bı bakın. Birde teknik personel olacaksınız. Biraz haddiniz olsunsanırım forumda gezmeyi bilmiyorsunuz, mausla kişinin üzerine giderseniz en son ne zaman siteyi ziyaret ettiğini görürsünüz. 12 yıldan beri siteye uğramayan birine soru sormak ne kadar mantıklı?