elektrik iç tesisatı

Güzel ve faydalı bir siteye üye olmanın mutluluğunu yaşıyorum,bunu için yönetici ve üye arkadaşlara teşekkür eder herkesin RAMAZAN BAYRAMI'nı tebrik eder işlerinizde başarılar dilerim.BİLGİNİN SADAKASI ONU BAŞKALARI İLE PAYLAŞMAKTIR...

Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Arkadaşlar zayıf akım tesisatlarında (ev,işyeri vs.) yapılan işciliğin fiyatlandırması için baz alınan kriterler nelerdir TSE standartları veya piyasa koşullarına göre nasıl fiyatlandırma yapıyorsunuz? Esnek bir konu ama yardımcı olursanız sevinirim.Bilgi sahibi olmak için soruyorum teşekkür ederim.

Arkadaşlar zayıf akım tesisatlarında (ev,işyeri vs.) yapılan işciliğin fiyatlandırması için baz alınan kriterler nelerdir TSE standartları veya piyasa koşullarına göre nasıl fiyatlandırma yapıyorsunuz? Esnek bir konu ama yardımcı olursanız sevinirim.Bilgi sahibi olmak için soruyorum teşekkür ederim.

metraj çıkartılır genelde bayındırlık birim fiyatları veya özel fiyatlandırma uygulanır tedaşında birim fiyatları var proje üzerinden metraj yapılır ve fiyat verilir uygulamada mutlaka projeye uymayan imalatlar olacaktır işin kontrolu ile görüşülerek tutanak tutulur yapılan işlerin bedeli talep edilir.

iç tesisat yönetmeliğine ve kuvvetli akım yönetmeliğine baktım ancak aradığım bilgiye ulaşamadım. anahtar ve priz kasalarının yerden ne kadar yükseğe koyulması gerektiğini bilmem lazım. alt ve üst sınırlar nedir acaba. yardımcı olursanız sevinirim..

Elektrik tesisatı genel teknik şartnamesinden yararlanabilirsiniz.

çok ilginç sorulan sorular buradan yazılarak ogrenelicek isler degil biraz inşaat tozu yutun kendiliginden gelisir

arkadaş madem meslek hakkında bilgin varihtiyacın olan pratik buda bu işi yaparak öğrenilir zaten uygulama yaparken kafanda şekillendirirsin

söylenecek başka birşey bulamıyorum.

iyi diyosunda umut usta emeğimizin karşılığı gelmiyo inşaat sektöründen uzak durun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…