Ustam 4 sefer cümlesinde (ben) geçen bir yazının sahibini tanımak istemem zaten tanimak istedigimi nerden çıkardınız. Gözler kızarıyor göz kapağı düşüklüğü yaşanıyor cep telefonu tamir servislerinde adamlara günlük 30 civarı telefon tamir kotası konuluyor 30 u dolduramayan hafta sonu izini iptal diyerek zorlaniyorlar. Florasant ışık altında samanlıkta iğne arıyorlar nasıl göz dayansın kafa dayansın bu yoldan geçmişiz kime ne anlatıyosunuz siz. Medikal askeri cihaz kartlarınin onariminda da calistim orada da durum telefona göre daha iyidi. En azindan izin iptali yoktu. Ben abd den bahsetmiyorum türkiyeden bahsediyorum. Bu mesleği yurtdışında icra edenler yada burada kendi dükkanını açmıştır etmiştir bunlar elbetteki daha sağlıklı rahat ortamda çalısacaktır. Her
Elektronik mezunu yurtdısına gitmiyor yada hemen dur dukkan acayim demiyor. Biraz piyasada pişeyim diyorlar. Pişerken adamın canini aliyorlar yaşadığım şeyler bunlar gözünüz görmedi bunları diye öyle birşey olmuyor demek doğru degil bana kalırsa. Sn
@kocakus siz kişisel olarak öyle davraniyor olabilirisiniz yalnız otomasyonel bir fabrika panosunu açtığınızda içerisinde elektoronik kartta ssr si plc si yada ozel üretim kartlarda oluyor sigortada oluyor faz sırası röleside oluyor parafudur da oluyor kar da oluyor. Yani hem
Elektrik hem elektronik herşey olabiliyor. Ikisi hakkinda bilginiz yoksa o panoda eksiksiniz demektir. Zaten iş alımlarında iki branşada az çok hakim olanlar bilenler tercih nedenidir. Bakım onarımcı elektrik elektronik teknsiyeni yada teknikerine o pano neden çalışmıyor acil çalıştır üretim durdu derler dur ben elektrikçi çağırayım kablosunu uzatsın kısaltsın falan sorun tesbiti yapsın diyemezsin. Yada plc AI yi yada DI yi sürekli yakan birşey var tamir ettin opto kuplor u yada foto transistörü degistin yine yandı elektrik bilgin yoksa çözüm noktasında yine eksiksin. Neyse uzun lafin kısası insanlara pamuk şeker dağıtmamak lazim piyasa koşulları hakkinda bilgi sahibi insanlarada oyle bir sey yok demeyin lütfen. Bunlar gerçekler. Saygilarimla.