anladığım kadarıyla katı yakıt kazanı kullanıyorsun bu tip kazanlar için en buyuk sorun elektirik kesintisi kazanda şişme yapabiliyor ve omrunu yiyor ben ups kullanıyordum yedek aku ile kazanı en az iki saat idare ediyor fotoğrafını atacam aradığın böyle bir şeymi acaba ...
Ekli dosyayı görüntüle 23295
ben sizi anladım zaten size birşey demiyorum öğrenmek istediğim sadece panonun tahmini fiyati idiBenim Önerimdeki Sebep Zaten Haberdar Olup Herhangi Bir Kötü Durumun Ortaya Çıkmasına Engel Olmaya Yönelikti
bu konu nasıl buralara geldi bende anlamadım ama bir katı yakıt kazanı kullanıcısı olarak şöyle tavsiye verebilirim eğer kazanın normaltip kazansa stokerli değilse transfer panosuna bence gerek yok upsler iki saat kadar zaten idare ediyor nasılsa sen evde yoksan kazandaki kömur bitecek konuma yaklasacak şarj bitene kadar ama eğer illa jeneratör alacam diyorsan 1kva kesinlikle alma kral markada olsa çünkü bir süre sonra sorun çıkarmaya baslıyorlar alacağın jeneratör 2.2 kva dan aşağı olmasın tercihen marşlı olsun ama onlarda 5.5 kva dan baslıyorlar sanırsam 2.2kv da alırsan bence hondadan şaşma yarın oburgun kazan bozulup stokerliye geciş yaparsan 1 kva lık jeneratör boşa çıkıyor..sizin dediğinizde olabilir
kesintisiz güç kaynağı ama biraz daha para verilip bir jeneratör alınabilir diye düşünüyorum
öyleki bende invertör var zaten akü alıp kullanılabilir fakat aküye okadar para verdikten sonra jeneratör almak daha mantıklı geliyor
bu konu nasıl buralara geldi bende anlamadım ama bir katı yakıt kazanı kullanıcısı olarak şöyle tavsiye verebilirim eğer kazanın normaltip kazansa stokerli değilse transfer panosuna bence gerek yok upsler iki saat kadar zaten idare ediyor nasılsa sen evde yoksan kazandaki kömur bitecek konuma yaklasacak şarj bitene kadar ama eğer illa jeneratör alacam diyorsan 1kva kesinlikle alma kral markada olsa çünkü bir süre sonra sorun çıkarmaya baslıyorlar alacağın jeneratör 2.2 kva dan aşağı olmasın tercihen marşlı olsun ama onlarda 5.5 kva dan baslıyorlar sanırsam 2.2kv da alırsan bence hondadan şaşma yarın oburgun kazan bozulup stokerliye geciş yaparsan 1 kva lık jeneratör boşa çıkıyor..
Benim resimde gorduğun kazan 4 yılda sizlere omur bu sefer otomatik stokerli aldım paraya kıyıp ve dediğim gibi o ups ve 1kva lık jeneratörüm işe yaramaz konuma geldi yani ikiside boşta aynısını yaşamayasın diye soylüyorum
kolay gele
Endüvi kısa devreli veya kopuktur zorlamadan dolayı kömür yaylar vs sağlamsamerhaba
başlıktada belirttiğim gibi eski Elektrik süpürgesinin motoru vardı bir yerde kullanmak için onarmaya karar verdim motorun üst kapağını söktüm üst rulmanı paramparça olmuştu rulmanın iç kısmı motorun miline sıkışmıştı biraz uğraş sonucu çıkarttım ve yeni rulman aldım buraya kadar güzel
fakat motoru çalıştırdığımda çok aşırı bir şekilde kömürleri yanıyor kıvılcım çıkıyor
anlamadığım için sizden yardım almak istedim direkt olarak elektrik verilmiyormu bu motora başka bir parçamı takılması gerekiyor yardım ederseniz sevinirim
@İacer , usta önce forumumuza hoş geldiniz, lütfen güncel konulara cevap verelim, konu hortlatmayalım.Endüvi kısa devreli veya kopuktur zorlamadan dolayı kömür yaylar vs sağlamsa